Image Map

Over mij

Hi!

Welkom op mijn blog, Fashionofmaud! Ik ben Maud en ik ben op 17 mei 2013 begonnen met mijn eigen fashionblog! Op mijn blog schrijf ik over de laatste trends op het gebied van fashion, geef ik inspiratie, laat ik jullie mijn outfits zien, geef ik tips en schrijf ik ook over mijn leven. Op mijn blog heb ik fashion en mijn persoonlijke leventje gecombineerd! Elke maandag laat ik jullie een eigen samengestelde outfit zien. Ik probeer in mijn outfits zoveel mogelijk verschillende stijlen te laten zien, om jullie allemaal misschien wel te kunnen inspireren! Ik ben zelf veel met fashion bezig en volg de laatste trends op de voet! Ik geniet ervan om te schrijven en foto's te maken en doe dit allemaal met liefde en passie!

Nu even over mezelf! Ik ben 18 jaar en ik woon in het midden van Nederland. Ik zit nu in het vijfde jaar van het VWO. Buiten school en mijn blog vind ik ook heel veel andere dingen leuk om te doen. Ik ben vaak te vinden op stal bij mijn paard Nikita! Nikita is meestal eigenwijs, maar ook heel erg lief! Verder heb ik veel lieve en leuke vriendinnen met wie ik graag afspreek!
Op dinsdag- en donderdagavond ben ik te vinden in een supermarkt in ons dorp, waar ik werk als vakkenvuller! Ik heb een druk, maar heel erg leuk leventje! Veel van mijn leven deel ik op mijn blog!

Er komen twee artikelen per week op mijn blog! Op maandag kunnen jullie altijd een outfit verwachten en verder komt er op zaterdag een extra artikel online. Dit artikel kan over van alles gaan! Laat je verrassen door mijn artikelen en geniet even van het moment!

Liefs, Maud

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!