Image Map

zondag 1 december 2013

Sinterklaascadeautjes!

Hi!

Gisteren vierde ik samen met mijn familie alvast sinterklaas! Het was erg gezellig en leuk! Dit jaar deed ik mee met lootjes trekken, maar dat moest wel geheim blijven voor mijn jongere nichtjes en neefje! Ik heb erg veel leuke en handige dingen gekregen! Ik laat jullie nu zien wat ik heb gekregen!

 Als eerste kreeg ik deze dingetjes! Twee stempels die ik in twee kleuren kan stempelen! De kleuren vind ik erg leuk, omdat ze best wel fel zijn! De stempels hebben leuke teksten voor op een kaart of envelop! Ik kan niet wachten om ze te gebruiken! Ook heb ik een deskplanner gekregen. Erg handig, want ik heb altijd 'To do' lijstjes, maar die laat ik altijd slingeren....Nu kan ik alles in dit boekje opschrijven en aanvinken!

 Eindelijk heb ik statementkettingen! Deze twee kreeg ik en ik vind ze super leuk! Ik heb al helemaal zin om ze te dragen en er leuke outfits mee te maken! Jullie krijgen dus outfits met mijn nieuwe statementkettingen binnenkort te zien! Ik kreeg ook een lekker geurtje van Mexx. Dat kwam goed van pas, omdat mijn oude geurtjes bijna op zijn!

 Een paar van deze cadeautjes kreeg ik in mijn schoen afgelopen week. Zoals de One Direction buttons! Die ga ik zeker dragen op 24 juni als ik naar het concert ga! Ook kreeg ik de shower gel van de Hema. Ik heb hem al gebruikt en hij ruikt heerlijk! Misschien ga ik hier nog een review over schrijven. Het witte hartje kreeg ik ook in mijn schoen en past goed bij mijn hartjesverzameling evenals het grijze hartje die ik gisteren kreeg! De paraplu kreeg ik ook, omdat ik soms met de bus naar school ga en ik dan moet wachten in de regen is het wel handig om een klein parapluutje bij de hand te hebben!

Als laatste kreeg ik deze plaat die ik leuk in mijn kamer kan zetten! De tekst vind ik geweldig!
Het was een geslaagde avond en ik ben blij met mijn cadeautjes!

Wat vinden jullie van mijn cadeautjes?
Liefs, Maud

7 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!