Image Map

vrijdag 6 juni 2014

My new Iphone covers!


Hi!

Vlak nadat ik mijn nieuwe telefoon heb gekregen, heb ik gelijk nieuwe hoesjes besteld. Bij Miniinthebox.nl bestelde ik drie leuke hoesjes. Omdat ik een paar weken moest wachten heb ik er ook eentje bij bol.com besteld. Het leek me leuk om mijn nieuwe hoesjes en telefoon aan jullie te laten zien.
Als eerste laat ik jullie mijn nieuwe telefoon zien. Het is de Iphone 5s! Hiervoor had ik een Iphone 3gs en je kunt het verschil echt héél erg goed merken. Deze telefoon is zoveel fijner, sneller en mooier! Ik ben er heel erg blij mee en hoop er nog een paar jaar veel plezier van te hebben!
 Dit is het eerste hoesje dat ik bestelde bij Miniinthebox.com Het is een vrij simpel hoesje, maar met leuke details. Het materiaal is hard. Wat ik fijn vind, want dan blijven er niet telkens pluisjes aan hangen. Het enige nadeel is dat de bovenkant en onderkant niet is beschermd. Dat is bij alle drie zo. Niet handig, want bij de Iphone 5s kan aan de bovenkant een randje heel gauw beschadigen... Ik heb ervaring...
Dit is het tweede hoesjes. Toen ik op de site keek, was dit hoesje echt m'n favoriet. Nu zijn ze alle drie mijn favoriet! De studs en de kleur vind ik echt heel erg mooi! Het enige nadeel, is weer dat de bovenkant en onderkant niet beschermd zijn...
 Deze vind is heel erg grappig. Het lijkt alsof er druppels op zitten, maar dat is niet zo. Wel voel je als je erover heen gaat met je vinger bobbeltjes. De kleurovergang vind ik heel erg mooi. Dat roze met goud! Wauw! Het enige nadeel van dit hoesje is ook dat de bovenkant en onderkant niet zijn beschermd... Toen ik ze bestelde dacht ik dat bij alle drie de bovenkant was beschermd, maar dat was dus niet zo.
Dit hoesje bestelde ik bij bol.com. Deze was na twee dagen binnen. Precies op dezelfde dag dat mijn telefoon binnenkwam. Dit hoesje is heel erg fijn en heeft gelukkig een beschermde boven- en onderkant. Het lijkt alsof het een bumper is, maar de achterkant is transparant en dus ook beschermd!

Dit zijn mijn nieuwe hoesjes en nieuwe telefoon! Welk hoesje vinden jullie het leukst?
Liefs, Maud

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke hoesjes! Ik vind de tweede erg leuk, mooie details. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke hoesjes allemaal, Mini in the box is zo leuk! En allemaal lekker goedkoop. Fijn weekend, XX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele leuke hoesjes, die met de bubbeltjes erin ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!