Image Map

zaterdag 21 juni 2014

Personal!

Hi!

Na deze drukke week wil ik eigenlijk gewoon even met jullie bijkletsen! Over school, vakantie en meer!
Dit schooljaar is ontzettend snel gegaan! Nog twee weken en dan is het vakantie. Na de vakantie ga ik naar 3VWO. Of ik ga is geen punt meer, want ik sta er goed voor qua cijfers. 3VWO klinkt echt oud ofzo, haha! Ik kan het nog als de dag van gister mijn eerste dag op de middelbare school herinneren! Ik wilde zo graag naar de middelbare school. Nu kan ik me daar niet zo veel meer bij voorstellen! Aankomende week heb ik nog twee toetsdagen, een sportmiddag en twee dagen verkort lesrooster. De allerlaatste week heb ik geloof ik bijna geen school meer! Dan ga ik met m'n vriendin naar Almere om te shoppen! Erg veel zin in!

In de vakantie ga ik naar Zuid-Afrika! Ongeveer een jaar geleden hadden we geboekt, toen was het nog zo ver weg, maar nu is het bijna zover! Samen met mijn ouders en twee zusjes gaan we rondreizen. Eerst een paar dagen rond Johannesburg en daarna twee weken rond kaapstad. In totaal blijven we drie weken weg! Ik ben benieuwd wat ik ervan moet verwachten. Het is zo anders daar. We zullen daar echt als rijken worden gezien, terwijl dat in Nederland helemaal niet zo is. Ook zal ik armoede gaan zien, wat ik best spannend vind, maar ook mooi. Zo zie ik dat het leven ook heel erg anders kan zijn. We nemen ook potloodjes en schriftjes mee voor de kinderen daar. Ik hoop dat ik ze daar blij mee kan maken. We gaan geen vrijwilligerswerk doen, maar echt op vakantie. Voordat we gaan moet ik nog wel wat regelen. Wat wil ik mee, welke boeken, hoe ga ik het doen met mijn blog. Daar moet ik allemaal nog even over nadenken, maar het komt vast goed!

Zo dit is alweer een aardig lap tekst dat ik even met jullie wilde delen! Ik ben benieuwd waar jullie naartoe gaan op vakantie! Laat het me weten in reactie! 
Liefs, Maud


1 opmerking:

  1. Wauww, Zuid-Afrika lijkt me echt ontzettend gaaf om heen te gaan. Alvast veel plezier! Ik ga ook naar 3vwo na de zomervakantie. Het klinkt inderdaad zo oud al! Het gaat zo snel. X

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!