Image Map

zaterdag 7 februari 2015

DIY || Valentijnsdag 2015!

Hi!

Over een week is het de dag van de liefde! Valentijnsdag! Eerlijk gezegd heb ik er niet zoveel mee, het is nogal commercieel, maar dat weerhoudt me er niet van om leuke gifts te maken voor valentijnsdag. Een kaart naar m'n vriendin, omdat ze zo'n lieve vriendin is of een kaartje naar m'n oma, omdat ze het gewoon verdiend! Altijd leuk. Eigenlijk moet ik het veel vaker doen en niet alleen op valentijnsdag. Kaarten zijn namelijk hartstikke leuk om te sturen en te ontvangen. Daarom heb ik twee leuke valentijns diy's voor jullie. Kijk gauw mee!

 De benodigdheden:
- Gekleurd papier
- Versier papier, naar jouw eigen keuze
- Lijm
- Schaar
- Fotolijstje , (Big Bazar)
De eerste diy is een leuk valentijnskaartje! Wat heb je nodig? Een gekleurd stevig papier, waar je een kaartje van kunt vouwen, een schaar en nog meer gekleurd papier om hartjes en wolken van te knippen. Je vouwt als eerst een kaartje en je knipt twee hartjes uit van beide een verschillende kleur. Ook knip je twee wolkjes.
We gaan twee hartjesluchtballonnen maken. Daarvoor plak je eerst één van de twee hartjes op het papier, samen met de wolkjes. Daarna plak je het andere hartje er ook op, maar dan zo dat het bovenste hartje naar boven komt te staan. Dit doe je door alleen het middelste stukje van het hartje vast te plakken.
 Nu teken je onder de hartjes twee bakjes voor de hartjesluchtballonnen. Het is helemaal niet zo moeilijk, maar toch super leuk! Omdat je kaartje dan nog een beetje saai is kun je er een tekst op schrijven naar keuze. Zelf vond ik de tekst Love is in the air wel toepasselijk!
En klaar is je kaartje! Leuk toch?!
Voor de tweede diy heb je een geprint papiertje en een gekleurd papiertje nodig. Ook gebruik je bij deze diy het fotolijstje. We gaan met het papier eigenlijk gewoon een kaartje maken, maar dan sturen we hem niet op, maar lijsten we hem in! Zo heb je een leuk zelfgemaakt cadeautje!
Op het roze papiertje schrijf je een leuke tekst naar keuze. Zelf vond ik de tekst You are pretty sweet erg schattig!
Dan is het een kwestie van opplakken, een beetje versieren en inlijsten en je cadeautje is klaar! Super schattig toch?!

En dit is dan het eindresultaat! 
Wat vinden jullie ervan?
Liefs, Maud

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!