Image Map

woensdag 26 augustus 2015

Roomdetails!

Hi!

Vandaag had ik heel veel uitval, waardoor ik alleen de eerste twee lessen naar school hoefde. Nu had ik mooi de tijd om al m'n huiswerk te doen en alles bij te werken. Ik probeer alles zo goed mogelijk bij te houden, zodat ik voor de tentamens minder hoef te doen. Ik hoop dat het goed werkt, maar daar ga ik gewoon m'n weg in zoeken. Ik leer meestal op mijn kamer, omdat er vaak wel iemand thuis beneden is. Op mijn kamer wordt ik niet zo snel afgeleid en kan ik goed en snel werken. Mijn kamer is een fijne plek. Het leek me leuk om een paar leuke roomdetails uit mijn kamer aan jullie te laten zien. Ik heb niet zo'n grote kamer, waardoor ik mijn meubels niet kan veranderen. Wel verander ik graag mijn spulletjes. Ik zet mijn mooie spulletjes in een andere opstelling of hang iets anders aan de muur. Ik vind het belangrijk dat mijn kamer gezellig is en dat ik me er fijn bij voel. Zoals het nu is, vind ik leuk. Er hangen fashionplaatjes, mooie items. veel foto's en er staan leuke souvenirs. Allemaal dingen die mij herinneren aan mooie plaatsen of leuke tijden! Kijk gauw verder voor een paar roomdetails!


Hebben jullie ook spullen waar mooie herinneringen bij horen in jullie kamer?
Liefs, Maud

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk om op deze wijze een sneak peek van je kamer te krijgen. Superleuk dat je die afbeeldingen hebt opgehangen met washi tape en héél tof die ingelijste (kaart)hartjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke room details! Fijn dat je zo goed kunt werken op je kamer, mijn kamer en bureau zijn heel klein, dus werk ik liever aan de keukentafel (hoewel ik dan wel meer word afgeleid, is ook niet zo handig..) X

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!