Image Map

woensdag 8 juni 2016

Favourites May and June

Hi!

Deze week heb ik iedere avond iets. Soms heb ik een hele week bijna niets op de avonden en nu alleen maar. Maandagavond ging ik naar Nikita en naar de schoonheidsspecialiste om mijn wenkbrauwen bij te laten werken. Gisteravond ging ik naar een voorlichtingsavond van school en vanavond heb ik een informatieavond van mijn werk. Donderdag- en vrijdagavond moet ik werken en zaterdagavond hebben we een feestje! Een paard drukke avonden dus, maar wel heel erg leuk! Vandaag hoefde ik gelukkig niet zo lang naar school, waardoor ik nu veel voor school heb kunnen doen. Voor nu heb ik voor jullie mijn favoriete van de maand mei en juni. Kijk gauw verder!

 Bodybutter - Thermé, DA || Concealer - Rimmel, Hide the blemish, Sand 002 || Nagellak - Hema || Oorbellen - Forever 21
Mijn eerste favorieten zijn deze beauty producten en accessoire. De bodybutter op de linker foto ruikt zo lekker! Heel erg zoet, maar ook fris. Ik vind de bodybutters van Thermé heel erg fijn. Ze werken erg goed en ruiken heel erg lekker! De concealer gebruik ik nog niet zo lang, maar tot nu toe ben ik er tevreden over. Hij dekt goed. Het enige nadeel is dat hij best wel glimt, waardoor ik er veel poeder overheen moet poederen. Toch vind gebruik ik hem elke dag! Op de rechter foto zie je mijn favoriete nagellak. Deze nagellak heb je misschien al eens voorbij zien komen, maar hij is zo mooi! Dit paars/roze lakje heeft een mooie matte dekking en hij blijft ook altijd best lang mooi. Dit is echt mijn lievelings nagellak! De oorbellen kocht ik in Berlijn en ik vind ze zo grappig! Een leuk detail in mijn outfits!
Kleurboek voor volwassenen - Action || Slip-ons - Primark
Het kleurboek voor volwassenen was echt een favoriet op vakantie. Tijdens de ritten in de camper heb ik heel veel gekleurd. Het kleurboek dat ik had, heeft allemaal quotes en dat maakt het vooral erg leuk. De slip-ons kocht ik vorig jaar en met het warme weer van de afgelopen tijd heb ik ze heel veel gedragen. Ze staan lekker zomers en ze lopen ook best wel goed!
Dit mooie jasje kocht ik in Amerika. Een echte Amerikaanse souvenir! Ik ben zo blij  met dit jasje! Hij is van echt leer en het is echt een eyecatcher! Ik heb dit mooie jasje nog niet zo vaak gedragen, maar toch is het mijn favoriet van de maand! Ik ben er stiekem gewoon een beetje verliefd op! (;

Wat zijn jullie favorieten van de maand mei en juni?
Liefs, Maud

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!