Image Map

maandag 3 juli 2017

July!

Hi!

De nieuwe week is weer van start gegaan, maar eerst vertel ik jullie nog een aantal leuke dingen over de afgelopen week. Ik heb namelijk veel leuke en bijzondere dingen meegemaakt. Allereerst de schoolweek, die was vrij saai. In de lessen doen we eigenlijk niets meer, omdat we de lesboeken al hebben doorgewerkt... Dit weekend was daarentegen alles behalve saai! Vrijdagavond ging ik eerst naar een vriendin, die na een herkansing geslaagd was! Een leuk begin van mijn weekend. Zaterdag was een hele bijzondere dag, want twee lieve Roemeense meisjes zijn sinds zaterdag bij ons, voor twee weken, op vakantie. Als gezin doen wij mee aan een project, waarbij Roemeense kinderen uit een tehuis in Nederland voor twee weken op vakantie komen. Wij hebben dus twee lieve meisjes van negen en tien. Ze zijn heel erg lief en ondanks de taalbarrière hebben we het heel gezellig met elkaar! Ook ging ik zaterdagavond nog naar een feest in het dorp. Wat heel erg leuk was! Vandaag begint mijn schoolweek weer. Over een paar dagen begint de toetsweek, dus mijn dagen bestaan uit heel veel leren! Voor nu heb ik voor jullie een leuke outfit. Kijk gauw verder!

Dit is de outfit! In deze outfit combineerde ik mijn pantalon met een simpele top. Om wat meer kleur in de outfit te brengen voegde ik ook deze denim blouse/dress toe. Het is eigenlijk een denim jurkje, maar je kan hem ook als blouse dragen. Ik vind het zelf een leuke manier om net iets extra's aan de outfit toe te voegen. Door mijn Nikes te combineren bij deze outfit, is de outfit sportief en casual.

Blouse/Dress - C&A, Top - H&M, Pantalon - Bershka, Sneakers - Nike, Horloge - Ikki, Armbandje - Kaatje, Kettinkje - Forever 21


Wat vinden jullie van deze outfit?
Liefs, Maud

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!