Image Map

maandag 31 juli 2017

The Hague!

Hi!

Mijn eerste vakantieweek zit er alweer op! Jeetje, wat gaat de tijd snel, maar wat geniet ik van mijn vrije tijd! Afgelopen woensdag vertelde ik al, dat mijn eerste week van de vakantie bestond uit dagjes weggaan met mijn ouders en zusjes. We zijn woensdag naar Giethoorn geweest en vrijdag gingen we naar Den Haag. Ik was al eens eerder in Den Haag geweest, maar dat was alweer een aantal jaren terug. Daarom besloten we om deze stad nog maar eens een bezoekje te brengen. Den Haag is een mooie stad, met veel historie. We hebben in Den Haag natuurlijk het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het Vredespaleis bezocht. Ook zijn we naar het Escher museum geweest. Een leuk museum! Aan het einde van de dag zijn we nog naar Scheveningen geweest, om uit te waaien op het strand. Een heerlijke dag! De aankomende twee weken ga ik heel veel werken! Vanochtend stond ik al om 06:00 uur op, om op tijd te zijn voor mijn werk! Tja, gelijk goed beginnen! Voor nu heb ik voor jullie een outfit, die ik fotografeerde in Den Haag! Kijk gauw verder!

Dit is de outfit! In deze outfit draag ik een simpel t-shirt met print. Het t-shirt bestelde ik een tijdje geleden bij de Bershka. Het is een basic t-shirt die je gemakkelijk kunt combineren. Verder draag ik mijn favoriete pantalon gecombineerd met een denim jack! Een sportieve en leuke outfit! Perfect voor wanneer je een dagje weg gaat. 


T-shirt, pantalon - Bershka || Denim jack, kettinkje - Forever 21 || Sneakers - Shoelala, Albert Cuypmarkt || Horloge - Ikki 

Wat vinden jullie van deze outfit? 
Liefs, Maud

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!