Image Map

zondag 24 december 2017

Christmas!

Hi!

Het is even geleden dat ik een blogpost heb geplaatst op mijn blog, maar voor nu ben ik weer even terug. De afgelopen weken waren enorm druk. School vraagt veel van mij, waardoor ik veel van mijn tijd kwijt ben aan schoolwerk. Gelukkig is het nu vakantie en heb ik even tijd om rustig aan te doen. Daarnaast wil ik ook graag de tijd nemen deze vakantie, om te kijken wat ik wil gaan doen met mijn blog.

Verder waren deze maanden ook wel erg leuk. Vooral de laatste schoolweek was druk, maar ook heel erg leuk. Vrijdag was ik namelijk jarig en werd ik achttien jaar! Achttien! Jeetje, wat gaat de tijd snel. Dat zeg ik elk jaar, maar nu voelt het echt zo! Voor de wet ben ik nu volwassen en er wordt echt wel wat van je verwacht als achttienjarige. Gelukkig horen er ook veel leuke dingen bij deze leeftijd. Bijvoorbeeld het alleen mogen rijden. Vrijdag ging ik met de auto naar school en dat was best wel raar, maar ook ontzettend leuk! Ik heb vrijdag een hele leuke dag gehad met mijn familie en vrienden. Ik heb ervan genoten!
Niet alleen mijn verjaardag is iets om naar uit te kijken, maar ook de kerstdagen! Ook deze kerst staat er weer van alles op de planning! Vanavond gaan we naar familie, evenals tweede kerstdag. Eerste kerstdag blijven we thuis, ook wel fijn! Ik wil jullie allemaal een hele fijne kerst wensen! Dat het maar gezellige dagen mogen zijn!

Voor nu heb ik voor jullie foto's van de outfit die ik droeg op mijn verjaardag. 
Nieuwsgierig? Kijk dan gauw verder!

Dit is de outfit! Ik kocht de items speciaal voor mijn verjaardag en kerst. De broek is echt mijn favoriet! Wat een mooi en chic item! Ik combineerde de broek met een mooie zwarte top. De top heeft ruches bij de schouders wat een leuk detail is. Daarnaast draag ik stoere boots, die de outfit net extra's geven! En was het jullie al opgevallen? Ik heb namelijk mijn haar een stuk korter laten knippen. Een maand geleden besloot ik de schaar in mijn lange lokken te zetten! Best spannend, maar ik ben blij met mijn keuze. Het staat een stuk volwassener en mijn haar is gezonder!
Top, broek - Vero Moda || Boots - Pier one, Zalando || Horloge - Ikki 

Wat vinden jullie van deze outfit?
Liefs, Maud

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!