Image Map

donderdag 15 augustus 2013

Schoolspulliezzz!

Hi!

Vandaag heb ik mijn laatste schoolspullen gekocht! Over anderhalve week begint mijn school weer en zit ik in klas 2 van het VWO! Wat is mijn eerste jaartje als brugpieper toch verschrikkelijk snel gegaan! Ik weet nog super goed hoeveel zin ik in de middelbare school had. Dit jaar was dat anders.....Ik heb altijd wel zin in school. Nu ook wel, maar ik weet hoeveel huiswerk we kregen en dat word in de tweede klas veel meer.....Ik heb wel zin om mijn klas weer terug te zien! Ik heb namelijk een superleuke klas met leuke vriendinnen! Nu ik alle schoolspullen heb ben ik er zo goed als klaar voor! Ik laat jullie even mijn schoolspulliezz zien!

Dit zijn mijn schriftjes. De eerste 5 kocht ik bij de Action en de laatste 2 had ik nog van vorig jaar, maar komen van de Kruidvat, geloof ik...Zijn ze niet schattig? De prijzen van de schriftjes weet ik niet meer, want ik ben de bon kwijt, maar bij de Action zijn de meeste dingen goedkoop, dus duur waren ze zeker niet!
Dit zijn mijn wiskunde schriften. Ik heb er eentje al een beetje gepimpt! Deze schriften komen ook van de Action.
Mijn kaftpapier is van Blond Amsterdam en die kocht ik bij de V&D. Het kaftpapier was - geloof ik- 3,25 euro. De elastische boekenkaften wilde ik wel eens uitproberen! Het ziet er namelijk zo handig uit! Deze kocht ik bij de Action.
Mijn etui is nog van vorig jaar, maar die gebruik ik nog een jaartje! Hij is van Pip Studio en was toen 14,95,- euro. Hij is dus nog van de vorige collectie! De lijm kocht ik bij de V&D voor 1,25,- euro.
Dit is mijn agenda voor komend schooljaar! Ik had hem al eerder laten zien in een blogpost, maar dat was een beetje slechte foto.....Deze agenda is van de Cosmo Girl. Hij is heel schattig en vrolijk! Ik kocht hem bij een boekwinkel. Hij was 14,95,- euro. 
Zo ziet een bladzijde uit mijn agenda eruit! Elke week heeft een andere achtergrond! Echt mega leuk! Ik ben heel blij met mijn agenda. Heb jij nog geen leuke agenda? Misschien helpt dit testje je je!
Dit zijn mijn Washi tapes! De drie linkse had ik vorig jaar al. Die kocht ik toen bij de Hema. Ik was er zo gek van dat ik dit jaar ook nog een paar rolletjes kocht! De middelste zijn geen tape, maar vilt! Het is echt mega leuk. Er zit een plak rand aan, dus je kan het net zoals tape overal opplakken. De vilt tapes kocht ik bij de Wibra voor 1,- euro. De rechtse Washi tapes kocht ik ook bij de Wibra voor ook 1,- euro.

Hebben jullie al leuke schoolspullen?
Liefs, Maud

2 opmerkingen:

  1. Je agenda is zo tof! En je etui vind ik ook schattig! Altijd leuk om de schoolspullen van anderen te zien. X

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!