Image Map

zaterdag 28 september 2013

Geblokte blouse met een stoer tintje!

Hi!

Nu ik dit schrijf zit ik zenuwachtig voor mijn laptop in de hoop kaartjes voor het One Direction concert te bemachtigen! Het zou zo leuk zijn als het lukt! Samen met een paar vriendinnen zitten we allemaal voor de laptop en trilt mijn iphone tien keer zo hard als die anders doet als ik whatsappjes binnenkrijg! Maar we hebben het er allemaal voorover! Nu hopen dat het lukt!

Maar eerst iets heel anders! Weer een oufit. Nu ik mijn skaterskirt heb houd ik niet op met outfits er mee maken! Het is gewoon zo'n leuk ding!

Blouse, skaterskirt, kniekousen - H&M || schoenen - Converse || ring - SIX || armbanden - Hema

Nu ik dit allemaal net opschreef zag ik dat een heel erg H&M outfit aan heb! Het is dan ook een van mijn lievelingswinkels! Ik vind de outfit erg stoer en gewaagd! Als ik mijn kniekousen aan heb hoor ik mensen achter me smoesen....Maar dat weerhoud mij er niet van om ze niet aan te doen! Ik doe lekker aan wat ik wil! Gelukkig krijg ik vele leuke reactie's over mijn kleding!:) Mijn schoenen zijn een beetje overbelicht op de foto waardoor ze wit lijken....In het echt zijn ze beige. Ik heb erover gedacht om mijn nieuwe boots eronder te doen, maar ik vond mijn All Stars er leuker onder staan.

Wat vinden jullie van mijn outfit?
Liefs, Maud

4 opmerkingen:

 1. `Leuke outfit, echt een super leuk rokje!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Die één na laatste foto is echt heel mooi!!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave outfit! En? Heb je kaartjes? Mijn vriendinnen wel! Zelf ben ik niet zó'n fan dat ik naar het concert wilde haha. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja maud, het is en blijft een keileuke outfit (: leuke foto's derbij, staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!