Image Map

zondag 6 oktober 2013

Wishlist outfits!

Hi!

Jemig, de leraren op mijn school hebben ook geen medelijden met ons! Ik heb deze week elke dag een so of repetitie en soms wel meer. Opeens moet er nog van alles af voor de herfstvakantie. Over 2 weken is het weer herfstvakantie! Yay! Kijk er nu alweer naar uit. Vandaag heb ik weer wat blogposts ingepland voor volgende week en voor nu ook weer een leuke!

Ik heb zoveel leuke ideeën, qua outfits! Daarom heb ik 2 outfits samengesteld die ik super leuk vind voor de herfst en de winter.

shirt, skirt schoenen, zonnebril - H&M || strikjes - New Look || ketting - maxandcloe.com
Deze outfit vind ik erg stoer! Dat komt door de leren skirt en de schoenen! Die geven de outfit net meer pit! De zonnebril en accessoires maken de outfit net wat liever! In de winter kun je een zwarte panty goed onder de skirt doen. Zelf vind ik deze outfit helemaal geweldig! Ik hou wel van stoer en lief!
                             sweater, jeans, ketting - Pull and Bear || boots - Timberlands
Deze outfit kun je goed naar school aan! Hij is lekker comfi en stoer! De sweater vind ik zelf erg gaaf. Natuurlijk ook de Timberlands. Jammer dat ze zo duur zijn....maar mijn H&M boots passen er ook leuk onder!

Welke outfit vinden jullie het leukst?
Liefs, Maud

2 opmerkingen:

  1. leuke wishlist, ik vind de 2e het stoerst

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Maud, bovenste outfit is mijn favoriet! Ik ga voor die lage laarsjes!
    Liefs Carina

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!