Image Map

maandag 25 november 2013

Sweater weather tag!


HI!

Dit weekend was ik op Ameland waar ik een super leuk weekend heb gehad! We zijn heerlijk uitgewaaid op het strand en hebben leuke dingen gedaan! Voor nu heb ik een toepasselijke tag. Namelijk de Sweater weather tag!

Wat is je favoriete geur kaas?
Ik heb eigenlijk niet echt een favorieten en eerlijk gezegd brand ik niet zoveel geurkaarsen...Maar een herfstige geur lijkt mij wel apple pie of cookie.

Koffie, thee of warme chocolade melk?
Die keuze is gauw gemaakt! Namelijk thee, want ik lus geen koffie en ook geen warme chocolade melk. Het is misschien een beetje raar, maar ik houd gewoon niet van de smaak van chocolade melk. Wel van gewone chocola natuurlijk!


Leukste herfstherinnering?
Dat ik vroeger samen met mijn zusje of vriendinnen midden in een net opgeveegde hoop bladeren ging springen! Dat was altijd zo grappig!

Winged eyeliner of donkere lippen?
Ik denk dat ik voor de winged eyeliner ga. Ik draag zelf niet zo vaak lippenstift, omdat ik er niet altijd zin in heb, maar ik vind donkere lippen zowieso al niet zo heel mooi. Winged eyeliner daarentegen wel! Het staat net wat meer edgy. Het is alleen een beetje lastig...

Wat is je favoriete herfstparfum?
Een echte seizoensparfum heb ik niet echt. De parfum die ik nu veel op heb is die van de vorige collectie van Christina aguilera. Hij ruikt heel lief en zacht!Wat is je favoriete sweater?
Ik heb eigenlijk niet echt een favoriete... Ik vind de meeste wel leuk en lekker warm, maar als ik dan echt moet kiezen denk ik dat ik voor de blauwe van Vero Moda ga!

Wat is je musthave nagellak voor de herfst?
Ik denk dat dat de donker rode lakjes worden. Ik heb laatst een mooi roze lakje gekocht, maar dat is toch meer voor de lente en de zomer!

Skinny jeans of leggings?
Dat word zeker skinny jeans! Ik vind legging nooit echt fijn voor de winter en de herfst. Het is mij wat te koud. Sommige leggings zijn moeilijk te combineren, maar als je een paar lookbooks bekijkt heb je al gauw inspiratie!

Favoriete herfstschoenen?
Dat zijn mijn boots van H&M! Ik ben er nog steeds super blij mee! Ze zijn heel handig, lopen lekker en passen bijna onder elke outfit.Welk liedje geeft je een herfstgevoel?
Uhm, dat is een moeilijke! Ik heb niet echt liedjes die mij een herfstgevoel geven. De liedjes die nu een beetje een hit zijn luister ik veel en natuurlijk One Direction. Hun nieuwe liedje 'Story of my life' geeft mij altijd een heel blij gevoel, dus ik denk dat dat hem word!

Nou, dit was de Sweater weather tag. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden en zo weten jullie misschien ook wat meer over mij! Ik tag niet in het speciaal iemand, je mag de tag overnemen als je dat wil. Natuurlijk wel met je eigen antwoorden!

Wat vinden jullie van deze tag?
Liefs, Maud
2 opmerkingen:

  1. Super leuk ingevuld! Ik heb deze tag vandaag ook op mijn blog staan in de vorm van een filmpje. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Wat leuk! Hij is op dit moment erg famous!Haha! Ik ga hem gauw bekijken(:

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!