Image Map

donderdag 2 januari 2014

New rings!

Hi!

De eerste post in 2014 en gelijk een minishoplog! Vandaag ben ik wezen shoppen in Almere. We zijn natuurlijk even naar de Primark geweest waar ik voor een paar shirts ben geslaagd! Ook vond ik een leuk shirt in een ander klein winkeltje. In de Primark kwam in leuke ringen tegen in de aanbieding. Ik vond ze zo leuk dat ik ze aan jullie wilde laten zien! De shirts laat ik jullie in outfitposts zien!

Dit zijn de ringen! Ze waren afgeprijsd van €5,- naar €2,-. Drie ringen voor €2,- kon ik niet laten liggen! Ik vind de middelste ring het mooist! De foto's zijn niet zo heel mooi, omdat het ligt niet heel goed mee wilde werken!
De eerste ring is heel mooi subtiel! In het midden zit een (nep) diamant wat erg mooi is! Deze ring past bij bijna elke outfit wel!
Aawh, ik vind het echt jammer dat bij Blogger de foto's minder mooi worden.... Maar ja, Deze ring heeft een soort van zwarte lange stenen. Deze ring heeft een stoer uiterlijk. Hij past wel bij veel outfits. Bijna alle drie de ringen passen bij veel outfits.
Deze foto is ook niet mooi gelukt.... aawh, wat jammer! De details zijn héél mooi! Rond de zwarte steen zijn allemaal figuurtjes en steentjes. Ik heb wel vaker zo'n ring gezien, maar dan was het altijd een beetje lastig met mijn vinger bewegen. Ik denk eigenlijk dat ik altijd te grote ringen pakte, maar ach! Deze ring zit echt heel fijn! Ik ben echt blij met de ringen! Jullie kunnen ze zeker nog wel een keer terugzien in outfits!

Wat vinden jullie van de ringen?
Liefs, Maud

5 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!