Image Map

zondag 27 april 2014

DIY! || Make your croptop!

Hi!

Koningsdag! Ik moet nog steeds wennen aan het woord 'koningsdag'. Gelukkig, heb ik wel een leuke Koningsdag gehad! Gisterenochtend moest ik eerst het het Wilhelmus spelen bij de vlaggenmast. Dit doen we elk jaar, gewoon een soort traditie. 's Middags heb ik samen met familie en vrienden een fietsroute door de weides en langs boerderijen gefietst. Dat was heerlijk in het mooie weer. 's Avonds ben ik nog even bij Nikita geweest en hebben we samen heerlijk gereden! Ik heb dus een leuke eerste Koningsdag gehad.

Voor nu heb ik een leuke DIY - Do it yourself - voor jullie! De laatste tijd heb ik weer mijn kast opgeruimd en wat spullen weggedaan. Ook mijn moeder deed dat. Ik kwam een oud shirt van mijn moeder tegen en ik kwam op het idee om er een croptop van te maken. Nu laat ik jullie zien hoe ik dat deed!

 Wat heb je nodig:
- Een (oud) shirt
- Een schaar
Het enige wat je eigenlijk moet doen is het shirt afknippen tot hoever jij wilt. Ik knipte er ongeveer 15 cm vanaf. Ik probeerde het zo recht mogelijk te knippen, maar dat lukt nooit helemaal perfect. Dat maakt niet uit, want de laatste tijd zijn afgeknipte shirts juist een trend. Je kan na het knippen de randje omvouwen en netjes vast naaien, maar ik liet het gewoon zoals het was.
En dit is het resultaat! Een leuke zomerse croptop! Ideaal voor de zomer op warme dagen. De pastelkleuren zijn sowieso perfect voor de zomer! Door oude shirts te hergebruiken heb je gauw een leuke en budgetproof croptop!
Jeans - Vero Moda

Ik hoop dat jullie de DIY leuk en handig vinden! 
Liefs, Maud

2 opmerkingen:

  1. ziet er leuk uit :) Ik vind die croptops wel nice voor de zomer ^^
    Leuke blog heb je trouwens

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke DIY! En de kleuren zijn erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!