Image Map

donderdag 24 april 2014

What's in my schoolbag!

Hi!

Nog één dagje en dan eindelijk vakantie! Al dat huiswerk! Uhg, ik kan geen samenvattingen meer zien. De afgelopen tijd heb ik het best druk gehad met school, waardoor ik leuke ideeën voor mijn blog nog niet kon uitvoeren. Gelukkig, heb ik daar deze vakantie de tijd voor. Al heb ik al wel veel leuke dingen gepland voor in deze vakantie! Volgend weekend ga ik met mijn ouders en zusjes naar Lauwersoog. Daar heb ik ook veel zin in. Ik heb één week en 3 dagen vakantie! Net geen twee weken, waarom ze die laatste twee dagen ook niet gewoon vrij geven weet ik niet! Hadden ze natuurlijk best kunnen doen. Om nog even in de schoolmood te blijven laat ik jullie zien wat ik elke dag standaard in mijn schooltas heb zitten.
Dit is mijn schooltas. Ik heb hem nu bijna twee jaar en hij begint een beetje op te raken. Het is een nepleren look-a-like cowboybag. Ik wil ooit nog wel een cowboybag, maar omdat die zo duur zijn is dit voor nu een best goede oplossing. Er passen veel boeken in en mijn laptop. Ik neem soms ook wel een kleinere tas mee voor als ik bijna geen les heb, maar in die tas past mijn laptop niet, dus dat is niet zo heel erg handig....
Allereerst heb ik altijd mijn etui en agenda bij me. M'n etui spreekt eigenlijk wel voor zich. Deze is van Pip Studio en heb ik al drie jaar. Al best lang, maar hij is nog steeds leuk en ziet er nog goed uit. Mijn agenda gebruik ik dit jaar weinig. Best zonde, want het is een hele leuke agenda. Vorig jaar gebruikten we de agenda's nog wel op school, maar nu staat eigenlijk alles in Magister, waardoor ik hem eigenlijk niet echt meer nodig is.
Ook heb ik altijd mascara en proef-parfums bij me. M'n mascara gebruik ik eigenlijk nooit, dit is ook een oude. Ik gebruik hem eigenlijk alleen als ik het thuis ben vergeten of wanneer het door de regen echt hélemaal uitgelopen is, alleen gebeurt dit beide bijna nooit! De proef-parfums gebruik ik regelmatig, omdat ik nog weleens vergeet om een lekker geurtje op te doen! De kleine flacons zijn hier erg handig voor!
Mijn Babylips heb ik standaard mee! Ik kan eigenlijk niet zonder. Ik heb hem altijd bij me, ook wanneer ik geen school heb. Ik ben er lichtelijk verslaafd aan! Haha! Ook heb ik altijd dit pakje met mini nagelvijlen in mijn tas zitten. Ik heb weleens dat mijn nagel breekt en dan zijn er altijd van die haakjes. Meestal werk ik ze dan gauw even bij! Nu klink ik een beetje als iemand die helemaal gaat huilen omdat haar nagel is gebroken, maar dat valt mee hoor. Ik heb alleen hele dunne nagels en die breken gauw en ik kan niet goed tegen die haakjes, dus dan is het alleen maar handig om ze gauw even bij te werken!
 Ik heb standaard kauwgom in mijn tas zitten. Gewoon voor een frisse adem! Ook heb ik altijd mijn portemonnee bij me met €5,- ongeveer. Voor als ik een ijsje wil halen in een tussenuur of een lekker broodje!
Als laatst mijn borstel! Die heb ik in mijn tas zitten, omdat ik 10 km moet fietsen en meestal mijn haar dat niet overleeft... Daarom is het handig om die even bij me te hebben. Als allerlaatste mijn oortjes. Om in de les muziek te luisteren of voor op de fiets!

Hebben jullie ook van die standaard dingen in jullie (school)tas?
Liefs, Maud

1 opmerking:

  1. Leuk om te lezen! Trouwens, die oortjes zien er erg leuk uit met strijkkralen, dat zie je de laatste tijd wel vaker!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!