Image Map

zondag 3 mei 2015

Favorites! || April!

Hi!

Ik heb vakantieeeeeeeeee! Eindelijk! Gisteren begon de vakantie goed, want ik ging samen met twee vriendinnen naar de Beautyglossparty! Het was echt super leuk! Ik ga er niet teveel verklappen, want komende week komen er een aantal artikelen online rondom de Beautyglossparty! Hoe ik het vond, de goodiebag en een shoplog! Voor nu wil ik met jullie mijn favorieten delen van de maand april. In maand waarin ik veel vrij was, een gezellig Pasen had, veel verjaardagen had, Koningsdag was en de maand waarin ik naar Ieper ging! Een drukke, maar gezellige maand! Ook heb ik weer wat favorieten van deze maand. Benieuwd naar mijn favorieten? Lees dan gauw verder!
 Jeans - Pieces
Mijn fashion favoriet van deze maand, is mijn lievelingsjeans van Pieces! Hij zit gewoon heerlijk, is makkelijk te combineren en ook nog eens high-waisted! Ook vind ik de print erg leuk! M'n oma noemde het een schimmelprint! Haha! De perfecte benaming! Ik heb al veel outfits met deze broek online gezet, een van die outfits is degene die je hierboven kunt zien. Wil je meer foto's zien? Klik dan hier.
 Dagcrème - Nivea, pure and natural
Dagcrème. Mijn favoriete verzorgingsproduct. Ik kan eigenlijk niet zonder. Deze dagcrème kocht ik deze maand, omdat mijn oude op was. Hiervoor gebruikte ik altijd een dagcrème van Van der Hoog. Ook een hele fijne, maar ik wilde een keer een andere proberen. Deze dagcrème gebruik ik nu een maandje en ik vind hem heel erg fijn. Hij doet goed z'n werk en dat is het belangrijkste!
 Boek - De bruiloft, Sophie King
Nu de vakantie is begonnen, heb ik ook weer tijd om meer te lezen. In dit boek ben ik net begonnen en ik vind hem zelf erg leuk, Ik heb hem nog niet uit, maar het begin is al veelbelovend. Het boek is lekker cliché, maar wel leuk cliché. Haha! Ik houd daar wel van!

 Tas - H&M || Zonnebril - Action
Deze tas kocht ik twee maanden geleden, maar sindsdien gebruik ik hem heel erg veel. Het is een fijn formaat. Mijn schoolboeken passen erin, alleen m'n laptop niet. Op korte dagen of wanneer ik geen laptop nodig heb, gebruik ik deze tas veel. Deze tas is erg makkelijk te gebruiken en ziet er ook nog eens heel erg mooi uit! De laatste tijd komt het voorjaarszonnetje weer te voorschijn, dus dan is het weer tijd voor m'n zonnebril! Deze zonnebril vind ik erg mooi en door de ronde vorm heeft het ook weer een leuk effect op je outfit! Een winwin situatie!
Mijn favoriete blog van deze maand is de blog van Jennie. Misschien ken je haar al, want de laatste tijd wordt ze steeds bekender! Ze blogt vooral over alles wat zij leuk vindt. Je komt dus veel verschillende onderwerpen op haar blog tegen, wat ik erg leuk vind! Neem vooral een kijkje op haar blog voor interessante, leuke en grappige blogposts.

Dit waren mijn favorieten van de maand april.
Wat zijn jullie favorieten van de afgelopen maand?
Liefs, Maud

1 opmerking:

  1. Die tas is echt heel erg leuk! De blog van Jennie bezoek ik ook regelmatig.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!