Image Map

zaterdag 16 januari 2016

Mini-shoplog januari 2016!

Hi!

Het weekend is weer begonnen! Héérlijk! Gisteren had ik een leuk en kort schooldagje, ging ik 's middags even bij Nikita langs en ging ik daarna oppassen bij mijn nichtjes. Altijd leuk om te doen! Vandaag sliep ik uit en maakte ik vanochtend veel huiswerk! Zo gaan we naar een housewarming van mijn nicht! Ik ben al een aantal keer in haar nieuwe huis geweest, maar toch heb ik er zin in! Veel familie komt, dus dat is gezellig! Morgen is het weer een zelfde dagje. Huiswerk maken en naar Nikita. Een beetje rustiger aan, niet verkeerd!
Voor nu heb ik voor jullie een mini-shoplog. Ben je benieuwd wat ik heb gekocht? Kijk dan gauw verder!

Blouse - Primark
Dinsdag had ik een afspraak waardoor ik even in Almere was. Omdat ik heel even de tijd had ging ik gauw even het centrum in. Eerst was is bij de Bershka, maar daar kon ik jammer genoeg niets vinden. In de Primark wel. Daar vond ik deze leuke blouse. Ik was al een tijdje op zoek naar een fijne stoffen blouse en deze vond ik gelijk mooi! De kleur is mooi en de grafische strepen vind ik ook erg gaaf!
Concealer - Rimmel, Hide the blemish, kleur 002
Ook kocht ik een nieuwe concealer. Mijn oude is bijna op dus kocht ik een nieuwe. Degene die ik nu heb wordt niet verkocht in gewone drogisterijen, nou ja, ik kon hem nergens vinden. Dus besloot ik een ander merk te proberen. Rimmel leek mij wel een goed merk, dus nam ik deze mee. Of die goed is moet ik nog testen!
BB-cream - Rimmel
Ook was mijn BB-cream op en bij de Kruidvat hadden ze een actie 1+1 gratis van Rimmel. Daarom nam ik ook maar de BB-cream van Rimmel mee. Hiervoor gebruikte ik een BB-cream van Catrice, maar ook die kon ik niet meer vinden. Deze van Rimmel heb ik al wel gebruikt. Ik vind hem heel erg fijn. Ik ben geen expert op het gebied van beauty, maar volgens mij is 'ie wel goed!
Kettinkje - Primark
Ik kocht afgelopen dinsdag bij de Primark niet alleen een blouse, maar ook dit leuke kettinkje. Hij was afgeprijsd en voor deze prijs kon ik hem niet laten liggen! Je kan nooit genoeg kettinkjes hebben natuurlijk! (;

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aankoopjes?
Liefs, Maud

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!