Image Map

zaterdag 21 mei 2016

America 2016, Part 3!

Hi!

Vandaag wil ik jullie graag mijn laatste verhalen vertellen en foto's laten zien over mijn reis in Amerika. In de vorige twee posts schreef ik over Los Angeles, Joshua national tree park, Grand Canyon en Bryce Canyon. Vandaag wil ik jullie mijn verhalen over Las Vegas, Yosemite park en San Francisco. De laatste dagen in Amerika hebben we hier doorgebracht. Lees gauw verder!

Nadat we Bryce Canyon hadden verlaten gingen we door naar Las Vegas! De gokstad! Aangekomen in Las Vegas was het heerlijk warm en gingen we gelijk naar een hele grote outletstore. We waren op zoek naar nieuwe schoenen en die hebben we gevonden. Mijn aanwinsten kun je hier bekijken. Daarna gingen we naar de camping en 's avonds pakten we de bus naar Fremont. Een overdekte straat, die vooral bekend staat om zijn lichtshows. Eenmaal daar keek ik mijn ogen uit! Wat een poppenkast! Overal dansende vrouwen in bikini's, mensen verkleed als popsterren, dronken mensen en toeristen. Allemaal bij elkaar! Het was eigenlijk een beetje ongemakkelijk, maar heel bijzonder. De volgende dag, 1 mei, was mijn zusje jarig. Ze werd 15 jaar! In de ochtend deden aten we taart en gingen we zwemmen. 's Middags gingen we naar de the strip! Daar waren overal casino's, waar vooral oudere vrouwen al rokend en drinkend aan het gokken waren. Eigenlijk was het heel erg zielig om te zien! Na ons weekend in Las Vegas gingen we naar het mooie Yosemite national park. Dit is een park met vooral heel veel bos, watervallen, mooie bergen en beren. We stonden op een camping in de middle of nowhere. Het was lekker weer en we genoten van de rust. De dag erna gingen we het park verkennen. We namen de shuttle bus naar allerlei watervallen en liepen een lange tocht naar een mooi meer. Een beer spotten was bijna niet te doen volgens de ranger van de camping, maar toch hebben wij er één gespot! Heel erg gaaf! Na twee dagen Yosemite gingen we naar onze laatste bestemming San Francisco! Ik had heel veel zin om deze stad te gaan verkennen. San Francisco is een hele andere stad dan Los Angeles of Las Vegas. San Francisco is namelijk veel meer Europees. Dat is denk ik één van de redenen dat ik deze stad zo leuk vond. Omdat we maar één dag hadden om de stad te verkennen namen we een hop on hop off bus, die ons langs alle bezienswaardigheden van San Francisco leidde. Na het zien van deze mooie stad zat onze reis er al weer op! Wat hebben we veel gezien en wat was het leuk en mooi! Ik heb er heel erg van genoten en ik heb nog lang niet genoeg gezien van Amerika. Er is nog zoveel meer te ontdekken in de prachtige land! Voor nu heb ik nog een paar hele mooie foto's van deze geweldige reis als afsluiter!
 Fremont, Las Vegas
 De te foute Amerikaanse verjaardagstaart van mijn zusje! 
 The Strip
 Yosemite falls, Yosemite national park.
 Op weg naar San Francisco kwamen we een gigantische Forever 21 tegen in Modesto. Wat was dat een grote forever 21, niet normaal!
De mooie natuur op de camping net buiten San Francisco!
Fishermans wharf, San Francisco.
 Pier 39, San Francisco
Golden Gate Bridge, San Francisco. We zijn over de brug heen gereden met de bus, dat was een hele speciale ervaring! 

Wat vinden jullie van de foto's?
Liefs, Maud

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!