Image Map

maandag 7 juli 2014

Safari Outfit!


HI!

Zaterdag ben ik aangekomen in Zuid-Afrika! De vlucht ging goed. 's Nachts hebben we in een lodge geslapen bij Johannesburg. De volgende ochtend kregen we de auto en gingen we op weg! We zijn naar Rustenburg gereden, waar we nu verblijven. Het verschil met Nederland is erg groot! Als je vanuit Johannesburg rijdt kom je sloppenwijken tegen, rijdt je een kilometer verder kom je een rijkenbuurt tegen. Het verschil tussen arm en rijk is goed te zien. Iedereen hier is aardig en ze willen je overal graag bij helpen. De lodge waar we nu verblijven is erg luxe. We zijn een van de enige gasten, waardoor ze heel veel voor ons willen doen. Vanochtend gingen we ontbijten en toen stonden er wel drie mensen om onze tafel om ons te helpen. Dat deed toch wat met mij. Het voelde een beetje als of wij de rijken waren en zij de armen. Terwijl helemaal niet rijk zijn, maar het gewoon goed hebben. Het is wel dat ze door ons allemaal wel werk hebben! Gisteren zijn we op safari geweest en vandaag hebben we de hele dag zelf dieren gespot. We hebben al heel veel dieren gezien. O.a. olifanten, giraffen, apen, nijlpaarden, neushoorns, zebra's, gnoes, impala's en nog veel meer! Heel erg gaaf. Gisteren heb ik in het safari park een outfit gefotografeerd.

 Dit is de outfit! De outfit is best simpel, maar het ging mij meer om de plek waar ik de foto's heb gemaakt! Wie maakt er nou foto' tussen de wilde dieren. De foto's maakte ik onder een bijzondere boom. Een stukje verder op stonden zebra's, maar daar mocht ik niet bij staan. Het shirt dat ik aan heb, heb ik laatst nieuw gekocht bij de Primark. Een simpel en comfy shirtje! Handig toch!
                       Top - Primark // Jeans - H&M // Shoes - Timberlands // Armbanden - Wibra
                                                 Onze eerste gespotte giraf!

Wat vinden jullie van de outfit?
Liefs, Maud

3 opmerkingen:

 1. Wauw, wat gaaf dat je op safari bent! Ik word ter plekke jaloers als ik je foto's zie haha. Geniet ervan! En hele leuke outfit! ;-)

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat tof dat je op safari bent! En hele mooie foto's! Nog veel plezier in Zuid Afrika! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's!! X Carina

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!