Image Map

woensdag 6 augustus 2014

Favorites! || July

Hi!

De maand juli is alweer een paar dagen afgelopen. In de maand juli heb ik hele leuke dingen gedaan, ben ik op vakantie geweest naar Zuid-Afrika, heb ik veel mooie dieren gezien, heb ik een nieuwe cultuur mogen leren kennen, heb ik weer met vriendinnen afgesproken en heb ik lekker gerelaxt! Kort samengevat, een supermaand dus! Van elke maand laat ik jullie mijn favorieten zien, nu dus ook weer!
Top - Vero Moda
Als eerst mijn favoriete fashionitem van deze maand. Deze maand droeg ik deze top het vaakst. Het is een vrolijke top en perfect voor de zomer. Laatst postte ik er een outfit mee. De outfit kun je hiernaast zien. Ben je nieuwsgierig naar meer foto's van deze outfit, klik dan hier.

Tangle Teezer
Dit is mijn Tangle Teezer. Deze haarborstel heb ik nog niet zo lang, maar ik vind het nu al super fijn! De borstel zorgt ervoor dat je klitten in je haar minder pijn doen tijdens het borstelen en dat merk je echt. Ik had nooit zo heel veel last van klitten en ze deden niet echt pijn, maar deze borstel helpt echt heel erg. Ik heb mijn haar zo geborsteld met deze borstel! Echt een aanrader!
BB-cream Catrice - Kruidvat
Deze BB-cream kocht ik voordat ik op vakantie ging. Deze BB-cream van Catrice is super fijn en dekt heel erg goed. Beter dan mijn vorige van de Hema. Hij is gemakkelijk aan te brengen en handig verpakt in deze tube. Ik ben heel erg tevreden met dit product!
Haar-elastiek - Primark
Deze haar-elastiek kocht ik een maand geleden bij de Primark. Het is een leuke accessoire om een saaie knot of staart mee op te vrolijken. Het staat super schattig en is heel erg gemakkelijk om in te doen. Ik heb hem de laatste tijd best vaak gedragen, omdat ik vanwege het warme weer vaak een knot of staart in had. Ideaal!
Armbandjes (van een set) - Primark
Als laatst deze armbandjes van de Primark. Ik kocht er een setje armbandjes, waar deze bij zaten. Deze twee zijn mijn favoriet. Ze zijn schattig en gemakkelijk te combineren of toe te voegen aan een outfit. Het nadeel is dat ze een beetje groot vallen. Ze zijn namelijk one size en ik heb best wel dunne polsen. Toch draag ik ze vaak en vind ik ze super leuk!

Dit waren mijn favorieten van deze maand! Wat waren jullie favorieten van deze maand?
Liefs, Maud

1 opmerking:

  1. Hey!
    Kan je misschien een artikel maken over wat je verwacht van aanstaande winter?
    De mode, shoes en dat soort dingen.
    Kus!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!