Image Map

zaterdag 19 september 2015

New in: Shoes!

Hi!

Na een drukke week op school is mijn weekend weer begonnen. Afgelopen week was ik de hele week al niet zo heel erg fit. Verkouden, moe en veel hoofdpijn. Gisteren voelde ik me echt heel beroerd, dus besloot ik een dagje thuis te blijven. Ik heb de hele dag op de bank gelegen, met een grote stapel zakdoekjes naast me en hoestdrank kwam ik de dag door. Gelukkig voelde ik me vanochtend al weer iets beter, want ik moest vandaag werken. Dat ging allemaal prima! Vanmiddag heb ik nog even rustig aan gedaan en wat huiswerk gemaakt. Morgen doe ik eigenlijk weer hetzelfde, alleen hoef ik dan niet te werken. Een beetje uitrusten en dan kunnen we er volgende week weer tegenaan! Voor nu laat ik jullie mijn nieuwe aankoop zien, want deze week bestelde ik drie paar schoenen, waarvan ik er één heb gehouden. Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder!

Dit zijn ze dan! Ik liet drie totaal verschillende schoenen bezorgen en uiteindelijk zijn deze het geworden. Ik twijfelde erg tussen een paar hele gave nikes en deze leuke booties. Toch koos ik voor de boots, omdat dat meer bij de herfst en winter past. Wat ik heel erg gaaf vind aan deze boots is de zool en het slangenprintje. De zool is mega dik, wat een stoer effect geeft! Niet alleen aan de schoenen, maar ook in je outfit zorgen deze schoenen voor een stoer effect. Het slangenprintje maakt de schoen uniek. Je ziet het niet vaak en toch is het een heel leuk printje! Natuurlijk wel een nep slangenprintje! (;
Boots - Tamaris, Zalando
De schoenen zien er misschien een beetje lomp uit op de foto, maar in het echt valt dat wel mee. Ze zijn echt heel erg stevig en lopen erg goed. Het voetbed is heerlijk zacht en zorgt dat je voet lekker stevig zit. Precies wat ik zoek!

Wat vinden jullie van deze booties?\
Liefs, Maud

1 opmerking:

  1. Wat een mooie en stoere laarzen! Zulke schoenen zijn altijd wel fijn om te hebben in de herfst/winter, ik wil ze ook nog!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!