Image Map

zaterdag 21 september 2013

Common white girl tag!


HI!

Vandaag ga ik de Common white girl tag doen! Ik zag het op Jiami haar blog. Ik ben niet getagt, maar het is altijd leuk om vragen te beantwoorden en zo komen jullie ook meer over mij te weten. Oké, laten we beginnen!

Favoriete starbucks drankje?
Uhm, misschien ben ik nu niet Common white girl waardig maar drink eigenlijk nooit Starbucks...Er is geen starbucks café in de buurt en ik heb het eerlijk gezegd nog nooit gedronken....
Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?
Ik denk ongeveer een halfuurtje voor mak-up enzo en ongeveer 20 minuten voor het ontbijten en klaarmaken van mijn tas voor school. Het valt nog best mee vind ik!
Hoeveel selfies maak je op een dag?
Dat valt best mee! Ligt er eigenlijk aan of ik er leuk genoeg uitzie! Als dat zo is dan maak ik gauw zo'n 20 selfies.
Hoeveel Instagram followers en foto's heb je?
Op dit moment heb ik 62 followers en 45 foto's. Volg jij mij al? click here en follow!
Zeg je weleens LOL hardop?
Yeah! Natuurlijk zeg ik weleens LOL hardop! Ik beleef namelijk zoveel grappigs ;) haha
Draag je kledingstukken weleens vaker dan één keer?
Ja, zo'n grote garderobe heb ik nou ook weer niet! Het zou wel heel gaaf zijn als het kon, maar ik vind het ook erg zonde om kledingstukken maar één keer te dragen.
Ben je racistisch?
Nee!

Instagram, Twitter of Tumblr?
Instagram! Ik vind het super leuk om te laten zien wat er op mijn blog online komt en om random dingen te plaatsen. Als je mijn wilt volgen moet je even bij een van de vorige vragen kijken!
Wat doe je het grootste deel van je tijd?
Bloggen. Ik lees blogs, maak blogposts, maak foto's en bedenk nieuwe ideeën. Leuke dingen doen met vrienden en vriendinnen is ook mijn favoriet!
Wie zijn jou favoriete Youtubers?
Oowh, dat zijn er veel! De meest leuke vind ik BeautyglossDisforDazzle en VeraCamilla.
Hoe vaak doe je je nagels?
Uhm, eigenlijk niet zo vaak....Meestal haal ik het er weer af als het niet meer mooi is, maar ik heb nooit zin om er weer nieuwe nagellak op mijn nagels te doen....Ik ben gewoon niet zo geduldig met nagellak! hihi
Ben je een shopaholic?
Ik vind het mega leuk om te doen, maar alleen als ik echt een doel heb. Ik ben nog te jong om te werken en heb dus niet veel geld om kleding te kopen. Daarom ga ik altijd gezellig met mijn moeder kleding kopen!:)
Hoe vaak heb je Mean Girls gezien?
0 - oeps is dit erg? Ik kijk niet zo vaak films....Ik vind het veel leuker om youtubefilmpjes te kijken of een goed boek te lezen.
Heb je veel kleren?
Ik heb genoeg kleding!

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?
Bijna nooit, soms denk ik weleens van - ooh dit ziet er lekker uit! - maar meestal vergeet ik dan een foto te maken en bedenk ik dat pas als ik het al op heb. Soms ook niet, zoals hierboven!
Draag je elke dag make-up?
Ja, ik draag elke dag mascara. Als ik naar school ga draag ik meer make-up dan ik het weekend wanneer ik thuis ben. Dan verdiend mijn huid gewoon even rust!
Hoe stijl je meestal je haar?
Kam er doorheen, beetje anti-pluis spray er doorheen en voilà!
Zie je er altijd presentable uit?
Het liefst wel! Als ik naar school ga helemaal! In het weekend vind ik het ook heerlijk om er niet zoveel aandacht aan te besteden....

Ik tag Luna. Maar jij mag de tag ook overnemen natuurlijk!:)

Liefs, Maud

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!