Image Map

vrijdag 4 oktober 2013

The white blouse!

Hi!

Wit was de zomerkleur van 2013 waarom dan niet in de herfst! Ik dacht laat ik nog een keer een zomerse kleur aantrekken! Ik heb een hele mooie witte blouse van de H&M! Hij zit erg goed en is lekker comfi! Meestal is wit niet zo mijn kleur en ik vind de blouse ook altijd een beetje te chiq...maar met een strakke spijkerjeans gecombineerd is het eigenlijk best leuk! Een statement ketting zou het helemaal afmaken, jammer genoeg heb ik die nog niet! Hij staat wel op mijn wishlist, maar ben mijn droom statement ketting nog niet tegengekomen... Ik heb daarom maar statement oorbellen gebruikt.

 Ben nog steeds zo blij met mijn nieuwe boots! Mijn leuke hartjes sokken van de Primark komen er ook zo leuk bovenuit......
 Dit zijn mijn statement oorbellen! Het zijn veertjes zoals je ziet, en als er harde wind staat zoals de dag dat ik de foto's maakte is het lastig ze te fotograferen. De veertjes zijn bedrukt met een gekleurde aztec print, waardoor ze net iets meer geven! Ik heb ze bij SIX gekocht voor 1 euro omdat ze toen in de uitverkoop waren. Dus ik denk dat ze ze niet meer verkopen, helaas!


blouse, jeans, boots - H&M || ring, oorbellen - SIX || armcandy - van mijn zusje
Ik vind de outfit eigenlijk best goed geslaagd! De jeans en de boots maken de outfit net wat stoerder! Nu alleen nog een statement ketting en de outfit is helemaal top!

Wat vinden jullie van de outfit?
Liefs, Maud

3 opmerkingen:

  1. Ziet er heel leuk uit! Ik vind vooral je schoenen en oorbellen heel leuk!
    Liefs, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke outfit! En ik vind je schoenen erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Maud, check Birgitte Bijou eens...verder bij WE ook hele mooie statement kettingen! WE is overigens wel prijzig xx Carina

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!