Image Map

woensdag 29 januari 2014

Blogazine 2!

HI!

Yaaaaaay! De blogazine 2 is uit! Voor degene die niet weten wat een blogazine inhoud, het is een tijdschrift van Fashionista waarin allemaal leuke dingen over bloggen en bloggers staat! Vorig jaar was de eerste versie en dit jaar is de tweede! Er was een blogazine-party georganiseerd, maar die ging helaas niet door. Best jammer, want het had me wel leuk geleken! Maar goed, nu is blogazine 2 uit en kun je hem kopen in de winkel. Ik kocht hem gister en ik heb hem nu al bijna uit! Het is zo leuk!
Ik vind de voorkant en het design in het blad echt geweldig! Echt super mooie tekeningetjes en leuke quotes. De voorkant pakt je gelijk door de vele leuke teksten. Het blad was wel iets duurder dan de andere Fashionista's, namelijk €5,-. Maar het is zeker de moeite waard!
Er staan heel veel leuke bloggers in die ik ken of die ik niet ken! Het is daarom super leuk om nieuwe bloggers te zien. Als ik een blogger zie die ik niet ken en me leuk lijkt zoek ik hem gauw op! Hierdoor leer je nieuwe bloggers kennen. Dat vind ik echt super leuk! Op de foto's zie je een sneakpeak van de 15 upcoming Nederlandse bloggers! Ik hoop dat ik hier ook ooit bij sta!(;
Ook staan er leuke interviews met bekende Nederlandse bloggers in! Zoals bijvoorbeeld Teske de Schepper van teskuh.nl. Ik heb het interview nog niet gelezen, maar ben wel heel benieuwd!
In de blogazine vind je ook leuke 'Do it yourselfs' en beauty/hair-turtorials. Echt héél erg leuk. Meestal heb ik dan gelijk zin om ze uit te proberen. Ik vind de blogazine van dit jaar echt héél erg leuk en ben er mega enthousiast over. Dus als je de kans krijgt moet je hem zeker kopen! Het is echt de moeite waard!

Wat vinden jullie van de Blogazine 2?
Liefs, Maud

6 opmerkingen:

 1. De blogazine is zó leuk! Ik heb hem ook net vanmiddag gekocht :)

  xo Liesbeth
  http://www.aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk! Ik kende het nog helemaal niet haha, wil 'm wel eens uitproberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, leuk! Ik ken 'm ook nog niet! Ik ga 'm sowieso nog lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! ik denk dat ik heb vanavond koop! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!