Image Map

donderdag 27 maart 2014

Travel wishlist!


HI!

Deze week heb ik het erg druk! Niet door school, maar allemaal leuke dingen met vrienden en vriendinnen. Vrijdagavond is er op school een talentenshow, waar ik met een paar vriendinnen naar toe ga! Zaterdagmiddag komt m'n vriendin - die net is verhuisd naar Brabant - weer een weekendje terug en gaan we met onze vriendinnengroep wat leuks doen! Ik heb echt zin om haar weer te zien! Zondag ga ik met de kerk naar Amsterdam. I'm in love with Amsterdam, dus dat komt helemaal goed! Voor nu heb ik een travel wishlist. Dit zag ik bij Luna en het leek me leuk om jullie ook te laten zien waar ik graag nog een keer naar toe wil. Ik hou heel erg van reizen en heb al best veel gereisd. In de zomervakantie ga ik naar Zuid-Afrika! Ik kijk er heel erg naar uit! Nu laat ik jullie zien waar ik nog naar toe wil!

Nieuw-Zeeland
Ik ben anderhalf jaar geleden naar Nieuw-Zeeland geweest en dat was het mooiste land dat ik ooit heb gezien! Alles wat je wil zien heb je daar. De natuur is geweldig en je komt er helemaal tot rust. Ik heb familie in Nieuw-Zeeland wonen en het was super gaaf om ze voor het eerst te zien. Ik zou graag nog een keer naar Nieuw-Zeeland om mijn familie te zien en om het land nog een keer te bekijken!

De Verenigde Staten
Ik zou héél erg graag een keertje naar de VS gaan. Vooral naar Las Vegas, Calfornia, Florida en New-York. In deze steden wonen veel bloggers die ik volg, waardoor ik al die plaatjes langs zie komen. Elke keer als ik een leuke foto zie, heb ik helemaal zin om daar ook naar toe te gaan!

China
Ik ben een keer voor een tussenstop in Hong-kong geweest. Sommige mensen zeiden dat het daar niet veilig was in sommige buurten, maar ik heb me geen moment onveilig gevoeld toen ik daar was. Het was zo'n ongelooflijk aparte wereld, dat ik héél erg benieuwd ben naar het hele land.

Canada
Ik ben toen ik 8 was naar Canada geweest. Mijn vroegere vriendinnetje was daar naar toe geëmigreerd en daar zijn we toen op bezoek geweest. Het was leuk om haar weer te zien en te merken dat we zo weer verder 'speelden'. Het land zelf is heel mooi en alles is groot!
Marokko
Ik wil graag een keer naar Marokko. Mijn vriendin haar familie komt daar vandaan. Zij verteld altijd geweldige verhalen over Marokko. Door die verhalen lijkt mij het een heel mooi land. Het lijkt mij heel leuk om samen met mijn vriendin een keer naar Marokko toe te gaan!

Dit zijn een paar landen waar ik graag naar toe wil! Het zijn er nog veel meer, want eigenlijk wil ik gewoon alles van de wereld zien! Of dit gaat lukken weet ik niet, maar ik ga het wel proberen!

Welke landen staan op jullie wishlist?
Liefs, Maud


1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!