Image Map

zaterdag 12 april 2014

Shoplog! || Forever 21 and Only!

Hi!

Afgelopen dinsdag kreeg ik mijn bestelling van Forever 21 binnen! Ik had nog nooit bij Forever 21 besteld, maar laatst had ik het toch eindelijk gedaan! Ik heb leuke dingetjes besteld voor de lente en de zomer. Toen ik het uitpakte kwam ik erachter dat ik eigenlijk alleen maar bloemetjes items heb besteld! Haha! Ik loop er zo als een bloemetje bij in de zomer! Gelukkig, zijn bloemetjes helemaal de trend deze lente/zomer, dus dat is helemaal niet zo erg!
 Allereerst bestelde ik deze flower kimono! De kimono's zie je dit seizoen weer veel! Ze zijn heel handig voor over een top, voor als het een beetje koud is. Deze kimono heeft een hele zachte en fijne stof en is niet heel erg lang! De kleur is een beetje gebroken wit, met hele mooie oudroze en gele rozen! Ik ben echt heel blij met dit vrolijke item!
Dit jurkje bestelde ik ook bij Forever 21! Deze jurk heeft net als de kimono een hele zachte en fijne stof. De jurk viel wel ietsjes wijder dan ik had gedacht, maar dat geeft juist een leuk effect! De print is heel schattig en doet me een beetje aan een Japanse print denken! Haha!
Met deze croptop ben ik ook héél erg blij! Hij heeft een beetje een blouse stofje en schijnt een klein beetje door, maar is echt heel mooi en vrolijk! Toen ik een bestelling bij Forever 21 plaatste, was ik het meest benieuwd naar deze top! Ik vind hem echt geweldig en kan niet wachten om hem te gaan combineren!
Deze skaterskirt is heel vrolijk en mooi! Ook deze skirt heeft een zachte stof! Toen ik hem paste was 'ie' wel een klein beetje te groot, maar als ik er een shirtje in stop, valt dat mee! Ik ben echt blij met deze skirt! Ik ben helemaal fan van skaterskirts, dus deze moest ik hebben!
Als laatst iets dat niet van de Forever 21 is. Deze kocht ik namelijk een tijdje geleden bij de Vero Moda. Shortjes kopen vind ik altijd heel erg lastig en deze paste meteen, dus die nam ik gauw mee! Deze short valt een beetje high-waisted, wat heel handig is met croptops!

Ik ben héél erg blij met mijn nieuwe items!
Ik ben benieuwd wel item jullie het leukst vinden! Laat het me weten in een reactie!
Liefs, Maud


2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!