Image Map

vrijdag 4 juli 2014

Vakantie!


Hi!

Morgen is het zover. Dan vlieg ik naar Zuid-Afrika. 's Ochtends vroeg rijden we naar Düsseldorf. Daar vandaan vliegen we naar Amsterdam en daar vandaan vliegen we naar Johannesburg. We komen 's avonds laat aan en gaan dan naar de lodge. In Zuid-Afrika gaan we rondreizen. Eerst een paar dagen rond Johannesburg en dan twee weken rond Kaapstad. We gaan safari's doen, veel uitstapjes maken, lekker eten, een walvistour doen en nog veel meer! Ik heb er super veel zin in!

Ik heb mijn spullen zo goed als klaar liggen. Alleen nog in de koffer doen en ik kan gaan! Voor drie weken moet je best veel mee! In Zuid-Afrika is het winter, daarom neem ik niet te veel korte broeken mee. Het is daar nu rond de 18 graden of hoger. Niet verkeerd, maar bruin zal ik niet terugkomen.
Mijn vakantiedagboek!

Omdat ik niet weet wanneer ik internet heb, heb ik een aantal outfits en artikelen voor jullie voorbereid. Ik hoop ze te kunnen plaatsten als ik wifi heb. Ook wil ik graag foto's van mijn reis plaatsen. Of ik dit allemaal kan doen is de vraag. Het kan zijn dat ik de eerste dagen wifi heb, maar de volgende keer pas een week later is. Ik hoop dat jullie dit begrijpen.

Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie! 
Liefs, Maud

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!