Image Map

woensdag 5 november 2014

Mijn dagelijkse make-up producten!

HI!

Make-up producten. Veel meisjes gebruiken het. Zelf gebruik ik het ook. Vooral als op een doordeweekse dag als ik naar school moet. In het weekend sla ik het nog weleens over, dan heb ik er niet zoveel zin in om me op te maken. Veel make-up gebruik ik niet. Eigenlijk gebruik ik alleen een paar basis producten. Ik houd niet van too much make-up, maar zonder vind ik ook zo saai. Experimenteren met make-up vind ik ook altijd wel leuk, maar heel vaak doe ik dat niet echt. Het leek me leuk om jullie mijn dagelijkse make-up producten te laten zien. Dus ben je nieuwsgierig, kijk dan mee!

 Bodylotion - Katy Perry, Killer queen 
Deze bodylotion gebruik ik vaak na het douchen om mijn huid mee in te smeren. Ik heb vaak snel last van een droge huid en deze bodylotion zorgt voor een zachte huid en een lekkere geur.
 Dagcrème - Van der Hoog, natural intensive voedende dagcrème
Deze dagcrème gebruik ik iedere dag en tot nu toe helpt deze crème goed en maakt hij mijn gezicht lekker zacht. 
 BB-cream - Catrice, Kruidvat
Deze BB-cream heb ik nog niet heel erg lang, maar tot nu toe ben ik er erg tevreden over. Ik gebruik deze BB-cream alleen als ik veel rode plekjes en puistjes op mijn voorhoofd heb, maar anders gebruik ik hem niet. Deze BB-cream geeft je huid een natuurlijke look, wat ik heel erg fijn vind.
 Mascara - Maybeline, the colossal volum'express mascara
Mijn mascara gebruik ik iedere dag. Soms sla ik het in het weekend over, maar meestal draag ik toch mascara. Deze mascara van Maybeline vind ik heel erg fijn en geeft een mooie volume aan mijn wimpers.
 Eyebrow set - Catrice
Ik heb erg opvallende wenkbrauwen en daarom gebruik ik deze eyebrowset. Meestal borstel ik ze even door met het bijgevoegde borsteltje en soms teken ik ze een beetje bij. 
 Eyeliner - Catrice, liquid liner 010
Als ik 's ochtends genoeg tijd over heb, gebruik ik deze eyeliner. Ik vind eyeliner altijd erg mooi staan, maar ik vind het altijd zo'n gedoe om een mooi lijntje te trekken. Gelukkig, gaat het nu steeds beter.(:
 Concealer - Etos, brightening concealer
Deze concealer gebruik ik altijd voor onder mijn ogen. Vooral wanneer ik slecht heb geslapen en erge wallen heb. Deze concealer werkt het een beetje weg, maar niet heel erg goed. Daarom ben ik op zoek naar een nieuwe, alleen dat vind ik altijd zo lastig. Welke is nou een goede?
Babylips - Maybeline, cherry me
Mijn Babylips lippenbalsem gebruik ik elke dag! Ik ga bijna nooit ergens weg, zonder mijn babylips mee te nemen. Eigenlijk ben ik gewoon een beetje verslaafd. Deze kleur vind ik heel erg mooi, omdat hij mijn lippen ook een beetje een kleurtje geeft. Ik heb snel last van droge lippen, maar door deze lippenbalsem is dat veel minder!

Wat zijn jullie favoriete make-up producten?
Liefs, Maud

1 opmerking:

  1. leuk artikel, en mooie producten!
    Zelf vind ik de stay all day 16 hour concealer van essence heel erg fijn, en lekker budget :)
    liefs, hester

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!