Image Map

woensdag 7 januari 2015

Favorites! || December 2014!

Hi!

Na twee dagen thuis te zijn geweest ging ik vandaag weer naar school. Een gelukkig rustige dag, wat fijn was op mee te beginnen. Nu heb ik wel super veel leerwerk en huiswerk, maar goed, dat hoort erbij. Nog twee lange schooldagen te gaan en we hebben weer lekker weekend! Voor nu heb ik nog mijn laatste favorieten van 2014. Dan heb ik het al een jaartje volgehouden. Omdat het ik nog steeds super leuk vind om mijn favorieten te laten zien, ga ik daar lekker mee door in 2015! Kijk gauw verder voor mijn favorieten van de maand december.


Trui - H&M
Mijn fashion favoriet van december is deze heerlijke trui. Deze trui is echt heerlijk warm en heeft een leuke print. Deze trui is een beetje cropped, waardoor dit item erg leuk staat bij bijvoorbeeld een skaterskirt of high waited jeans. Ik heb hier eerder drie outfits mee gecombineerd. Ben je nieuwsgierig? Klik dan hier.
Nagellak - Hema || Oogschaduw - Essence, Kruidvat
Deze twee beauty producten zijn mijn favoriet van deze maand. In deze maand hadden we veel feestdagen en daarvoor was de glittereyeshadow perfect! Ik draag niet zo heel erg vaak oogschaduw, maar deze glitter oogschaduw vond ik super leuk voor de feestdagen. Ook de felrode nagellak was lekker vrolijk en chic. Ik kreeg deze nagellak deze maand van mijn moeder en ik ben er nog steeds blij mee!
 Armbandje - Kaatje
Dit mooie armbandje kreeg ik van Sinterklaas. Het komt van een klein winkeltje bij mij in het centrum. Ze hebben daar heel veel leuke sieraden, tassen. portemonnees, decoraties en kleding. Het is allemaal wel prijzig, maar je krijgt echt kwaliteit voor je geld. Dit armbandje vind ik echt heel erg mooi, vooral door de kleur en de steentjes.
 Kerstboompje - Onbekend || Boek - John Green
Mijn laatste favorieten zijn deze twee. Het kerstboompje kreeg ik ook van Sinterklaas. Hij geeft licht en is super schattig. Een leuke kerstdecoratie voor in mijn kamer. Het boek is ook een grote favoriet van deze maand. Ik houd van lezen en had al veel gehoord over de schrijver John Green. 'Het grote misschien' is het eerste boek van hem dat ik lees. 'The fault in our stars' wil ik ook nog heel graag lezen, maar die was al gereserveerd bij de bieb. Volgende keer beter. 'Het grote misschien' is een meeslepend boek, wat je bijna niet kan wegleggen! Zo gaaf! Zeker een aanrader.

Dit waren mijn favorieten van december 2014.
Wat waren jullie favorieten van die maand?
Liefs, Maud

1 opmerking:

  1. Leuk artikel! Ik heb het boek van John Green ook al gelezen, the fault in our stars is echt heel tof! Ben nu bezig in Will Grayson Will grayson ook van John!!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!