Image Map

woensdag 12 augustus 2015

Shoplog augustus 2015!

Hi!

Maandag ging ik naar Amsterdam, samen met mijn opa, oma, moeder en zusjes. Dat doen we elk jaar, waardoor het een traditie is geworden. We gaan elk jaar naar de Albert Cuyp en verder proberen we elke keer nog iets anders te doen. Deze keer deden we een rondvaart, huurden we fietsen en gingen we naar Zorgvlied. Het was een mooie dag en we hadden goed weer! Gisteren reed ik op Nikita en moest ik werken. Vanochtend heb ik ook gewerkt en ging ik lunchen met een vriendin. Heel erg gezellig allemaal. Toch ben ik blij dat ik nu even rustig op de bank kan zitten, want ik ben best wel moe. Nog even genieten van mijn laatste dagen vrij en dan moet ik weer aan de bak.... Voor nu heb ik een shoplog voor jullie.
Vorige week dinsdag ging ik samen met mijn moeder en zusjes shoppen in Almere. We gingen onder andere naar de Primark, Bershka en de Only, waar ik goed ben geslaagd! Nieuwsgierig naar mijn aankoopjes? Kijk dan gauw verder!

Jack - Only
Mijn eerste aankoop is dit suède jack. Ik was al een tijdje op zoek naar een bikerjack, tot ik deze tegenkwam. Het jack is erg stoer en zit goed. Dat hij suède is vind ik heel erg leuk. Suède is namelijk een grote fashiontrend nu en aankomend seizoen. Dit jack ga ik gebruiken als overjasje in de winter, maar tevens ook als zomerjas in de zomer!
Top - Primark
Ik had gehoopt dat er al een paar herfst items waren bij de Primark, maar dat was nog niet zo. Toch vond ik deze leuke top in een herfstkleurtje. De camera laat de kleur niet goed naar voren komen, maar de kleur is een beetje rood/oranje. Een echt herfstkleurtje. Toch kan ik hem ook gewoon in de zomer dragen. Een handige en leuke aankoop dus!
Top - Primark
De laatste tijd kom je ze steeds vaker tegen, lange tops met een split. Ik vind ze best cool, maar wist niet of het mij stond. Toen ik deze bij de Primark tegenkwam was ik meteen verkocht. Ik paste hem en het stond erg leuk! Het kleurtje is ook heel erg leuk en kan ik ook nog in de herfst dragen met een vest of jack erop!
Top - Primark
Deze simpele top kocht ik ook. Hij is heel erg basic, maar daardoor kan ik het met andere accessoires goed combineren! Wat ik een leuk detail vind, is de doorschijnende bovenkant. Het geeft toch net iets meer aan je outfit. Deze top kan je veel combineren!
Jeans - Bershka
Nu ik werk kwam ik erachter dat ik gewone simpele jeans tekort kwam. Het is met werken namelijk fijner om in een spijkerbroek te werken. Daarom ging ik op zoek naar een leuke. Bij de Bershka kwam ik een hele mooie tegen, voor een goed prijsje. Hij is midi-highwaisted wat ik ook er fijn vind. De kleur en de destroyed details zijn leuk!
Pencil skirt - Only
Vorige week schreef ik over de pencil skirt. Een skirt die strak om je taille en benen valt en je contouren mooi naar voren laat komen. Ik vond ze heel leuk, maar had er toen nog geen. Nu liep ik er tegen eentje aan! Hij zit heel erg mooi en ik kan niet wachten om er outfitfoto's met te gaan maken!
Slip-ons - Primark
Mijn laatste aankoop zijn deze slip-ons. Vorig zomer werden ze een trend en dit jaar blijkt die trend er nog steeds te zijn. Vooral met een dikkere zool, kom je veel tegen. Deze slip-ons vond ik echt heel erg gaaf. De zwarte kleur is makkelijk te combineren en de hogere zool staat heel erg stoer!

Ik ben heel erg blij met al mijn nieuwe items!
Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?
Liefs, Maud

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!