Image Map

woensdag 30 september 2015

Citytrips!

Hi!

Vandaag had ik een rustige dag! Ik had tot half 3 les, maar er viel echt heel veel uit, waardoor ik veel tussenuren had. Ook moest ik nog even naar de ortho. Alles was goed, het is alleen allemaal een beetje lastig, maar gelukkig hebben ze daar oplossingen voor. Vanmiddag had ik al veel huiswerk af, dus had ik alle tijd. 's Avonds namen m'n ouders mij en m'n zusjes mee naar de pizzeria! Gewoon omdat het kan! Heerlijk!
Voor nu heb ik een artikel voor jullie over leuke citytrips. Over 2,5 maand word ik 16 en mijn verjaardagscadeau is een citytrip naar een stad in Europa. Mijn moeder zegt dit al sinds ik jong en toen leek het nog zo ver weg, maar nu is het toch bijna zover. Maar waar ga ik naartoe? Er zijn zoveel leuke en mooie steden die ik wil bezoeken. Toch heb ik een paar steden gevonden die mij aanspreken. Kijken jullie mee?

Bron: Weheartit
De eerste stad die mij leuk lijkt is Athene. Een stad vol historie! Op zich houd ik wel van geschiedenis, maar misschien is dat in deze stad iets to much. Ik weet het niet. Op zich lijkt het me leuk, maar aan de andere kant iets te oud. Ik ben wel op zoek naar leuke en gezellige winkelstraatjes en restaurants, die zou je hier toch moeten kunnen vinden!
Bron: Pinterest
De tweede stad is Lissabon. Deze stad lijkt mij heel erg leuk. Lekker vrolijke en kleurrijk, met een gezellige sfeer en je kunt er historie vinden. Ik heb er al veel lovende reacties over deze stad gehoord, dus ik ben wel nieuwsgierig, Ik denk dat deze stad wel bij mij zou kunnen passen!
Bron: Weheartit
De laatste stad die mij leuk lijkt is Londen. Een echte fashion stad, maar toch ook met historie. Ik wil sowieso graag een keertje naar Engeland, dus dit zou dan een goede kans kunnen zijn. Toch is er misschien één nadeel en dat is het weer. Jaja, het weer. We gaan dan waarschijnlijk in februari en dan is het in London toch iets kouder dan wanneer je in het zuiden bent. Maar goed, alle opties liggen nog open! Deze drie steden lijken mij niet alleen leuk, ook Barcelona, Milaan, Madrid. Stockholm of Praag lijken mij heel leuk. Omdat ik niet zo goed kan kiezen heb ik jullie advies nodig!

Hebben jullie nog suggesties voor een leuke citytrip?
Liefs. Maud

1 opmerking:

  1. Wat een gaaf cadeau voor je 16e verjaardag! Van de steden die je noemt ben ik alleen naar Londen geweest, dat is een geweldige stad. Athene en Lissabon lijken me ook zo leuk! Een andere suggestie is misschien nog Kopenhagen, vond ik ook een heel leuke stad. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!