Image Map

dinsdag 4 februari 2014

Favourites || January

Hi!

Ik lees best veel blogs en heel vaak kom ik aan het begin van elke maand bij veel bloggers hun maandelijkse favorieten tegen. Ik vind het zelf altijd heel leuk om te lezen, dus leek het me leuk om dat ook elke maand te doen! Januari is voorbij en daarom zijn hier mijn eerste favorieten van dit jaar!
 Mijn eerste favoriet is mijn deskplanner! Hij is zo fijn! Vorig jaar deed ik het ook wel, maar dan op een gewoon papiertje die ik vervolgens kwijt raakte. Met deze deskplanner kun je je hele week inplannen, wat heel handig is voor school en voor artikels op mijn blog! Ik probeer me meestal zoveel mogelijk aan mijn planning te houden, maar soms doe ik dat niet altijd....
Deze haar serum van Schwarzkopf gebruik ik nu al een tijdje. Ik had hem gekocht, omdat mijn haar vaak heel erg pluizig, droog en statisch was. Één keer in de week gebruik ik dit na het douchen en het helpt! Aan het einde van de week merk ik wel dat ik het gauw weer moet gebruiken, maar dit product geeft zeker resultaat. Misschien kan ik hier nog een review over schrijven als jullie benieuwd zijn naar dit product. Laat het me weten!
Deze handige nagelvijltjes van Essence zijn echt heel fijn! Ik kreeg voor mijn verjaardag twee van zulke pakjes. Ze zijn echt heel handig om mee te nemen op reis of om gewoon in je tas te hebben. Deze ga ik meenemen op vakantie en de andere zit in mijn schooltas! Ideaal!
'Killer queen' is op het moment mijn favoriete geurtje! Het is ontworpen door Katy Perry. Wauw, wat ruikdit geurtje lekker! Ik heb er ook een bodylotion van die even lekker ruikt! Een echte aanrader.
Qua accessoires zijn mijn nieuwe ringen zwaar favoriet! Ik draag ze erg vaak. Ze zijn ook zo makkelijk te combineren. Ik vind echt dat ringen je outfit opleuken! Daarom heb ik ze ook vaak om!
 Fashionitems kunnen natuurlijk niet ontbreken bij mijn favorieten! Deze top - hij komt van de Primark - heb ik deze maand vaak gedragen. Hij is lekker comfy en toch erg vrouwelijk. Ik heb er al een outfit mee gepost. Zou je die nog willen bekijken klik dan hier.
Als laatst heb ik nog een fashionitem. Mijn fluffy vest! Hij is heerlijk warm, comfy en past bij vrijwel iedere outfit. Hij is van de Vero Moda. Ik heb er al een outfit mee gemaakt, zoals je ziet op de tweede foto. Wil je die outfit nog bekijken klik dan hier.

Dit waren mijn favorieten van de maand januari.
Hadden jullie nog leuke favorieten van de maand januari?
Liefs, Maud

2 opmerkingen:

  1. Leuk! maar waar heb je die deskplanner gekocht want die lijkt me erg fijn! (hema?)

    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik heb hem van de Hema. Hij is echt heel handig en fijn!x

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!