Image Map

woensdag 12 februari 2014

Valentine's outfit!

Hi!

Vrijdag is het valentijnsdag. Ik zelf heb er niet zo heel veel mee, maar sinds ik dit jaar in de leerlingenraad van onze school zit wel iets meer. Met de leerlingenraad regelen we een valentijnskrant en rozen! Zo leuk om te doen! Ik heb er helemaal zin in om alle geliefden blij te maken!
Om een beetje in de valentijnssferen te komen heb ik een leuke valentijnsoutfit voor jullie!
 Dit is de outfit! Het jurkje heeft allemaal hartjes, wat ik wel bij valentijnsdag vond passen! Omdat het jurkje best wel lieflijk is. heb ik hem gecombineerd met allemaal stoere items. Zo gebruikte ik mijn kneesocks! Ze zijn zo gaaf. Ik draag ze vaker in de lente en de herfst dan in de winter, maar het is nu toch niet zo koud! Ook heb ik wat stoere accessoires toegevoegd, zoals mijn statementketting!
Jurkje, Kneesocks, Statementketting - H&M || Denimblouse - Only || Riempje, ring - Primark || Shoes - Timberland

Ik vind de outfit zelf echt héél erg leuk!
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden?
Alvast allemaal fijne valentijnsdag!
Liefs, Maud

3 opmerkingen:

  1. zo'n leuke outfit! Vooral omdat er hartjes op het jurkje zitten. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuke outfit, helemaal mijn smaak. Je weet deze outfit echt superleuk te combineren! Ik zou je blog graag willen volgen via bloglovin, de link doet het helaas niet. Zou je mij de juiste link misschien willen mailen? Jouw blog is namelijk echt geel leuk! Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!