Image Map

maandag 10 februari 2014

Roomdetails!

Hi!

Ik hou zelf erg van decoreren. Ik vind het gewoon belangrijk dat m'n kamer er leuk, gezellig en netjes uitziet. Zelf ben ik erg pietje precies, dus mijn kamer is eigenlijk bijna nooit rommelig. Soms m'n bureau, door al mijn schoolwerk, maar meer ook niet. Ik hou gewoon niet van rommel! Het leek me leuk om jullie wat details van mijn kamer te laten zien. Een soort sneakpeak!
Dit mini-dienblad heb ik vorig jaar voor m'n verjaardag gekregen en is volgens mij van de Xenos. Het is heel leuk om in zo'n dienblad leuke dingetjes te zetten. Zo heb ik mijn Scentchips kaars - ik weet niet precies hoe ik het moet noemen... - erin gezet. De scents ruiken héérlijk! Ook ligt er een stoffenaardbei in, die heeft mijn tante zelf gemaakt. Het rode hartje komt uit Nieuw-zeeland en het witte hartje heb ik bij de Action vandaan! Ik vind dit zelf echt heel leuk!
 In mijn kamer heb ik een magneetbord hangen, waar ik allemaal inspiratie en leuke plaatjes op hang. Zo heb ik een wishlist van winkels, waar ik iets wil bestellen of waar ik naartoe wil gaan.
 Voor mijn 14e verjaardag kreeg ik een brocant kastje. Ik gebruik hem nu als make-up/accessoire kast. Een deel van de kast ziet er zo uit. Hier heb ik leuke producten staan die ik fijn, mooi of gewoon handig vindt. In het tasje zitten allemaal proefparfums die ik soms gebruik. Ik heb er onderhand al heel wat verzameld!
 Aan deze pop heb ik mooie accessoires hangen. Mijn statementkettingen hangen eraan, omdat al mijn andere kettingen te lang zijn. Ook heb ik er een paar mooie oorbellen aanhangen en een paar leuke armbanden. Ik heb ook een sieradenbak met hetzelfde patroon, wat erg leuk bij elkaar past!
Als laatst mijn Pip Studio dekbed. Ik ben er zo blij mee! Ik heb hem nu ongeveer 1,5 jaar en hij slaapt echt héérlijk! De stof is zo lekker zacht en warm, ik slaap eigenlijk altijd met m'n Pip dekbed. Natuurlijk, wordt hij wel gewassen! Haha!

Dit zijn een paar details uit mijn kamer!
Nu ben ik benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie nog tips hebben!
Liefs, Maud

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!