Image Map

zaterdag 15 maart 2014

Voorjaars-shoplog!

Hi!

Vandaag is het weer een heerlijke dag en ben ik van plan om met Nikita te gaan springen! Heb er al helemaal zin in! Vanochtend was ik samen met mijn moeder en zusje even naar het centrum geweest. Ik heb alvast wat nieuwe voorjaarsdingen gekocht! Onder andere een nieuwe zomerjas. Mijn vorige had ik twee jaar en werd een beetje te klein. Nu heb ik een hele leuke nieuwe!
 Jas- Only
Dit is de jas! Het is een lange jas met leuke details! De kleur vind ik héél gaaf! Eerst pakte ik een blauwe variant, maar die kleur leek zoveel op de kleur van mijn winterjas dat ik deze groene toch wat beter vond! De jas heeft een fijne structuur en is gemakkelijk aan te doen! Geen vervelende knopen! De jas heeft ook een capuchon wat best handig is als je elke dag naar school moet fietsen en het soms nog weleens regent! 
 Vest - Only
Bij ons in het centrum heb je niet zoveel leuke kledingwinkels. Eigenlijk alleen maar de Vero Moda. Gelukkig, is de Vero Moda een van mijn lievelingswinkels! De kleren die ik kocht zijn dus eigenlijk allemaal van de Vero Moda! Dit vest heeft hele leuke details. Hij is heel lekker warm en zit heerlijk comfy! 
 Blouse - Only
Deze blouse was afgeprijsd en kon ik niet laten liggen! De blouse is net iets anders dan alle andere blousejes die ik heb door de vorm! De blouse heeft een groot uitgesneden hals, waardoor er wel een top onder moet! Als ik er een leuke knalkleur onder draag lijkt het gelijk ook alweer wat vrolijker! 
 Sjaal - Vero Moda
Deze sjaal vond ik erg leuk staan bij mijn nieuwe jas! Ik hou eigenlijk helemaal niet zo heel erg van panterprint, maar bij deze sjaal vond ik het juist wel leuk! Ik denk omdat het niet de standaard panterkleuren zijn! Het lijkt op de foto alsof de sjaal wit, zwart en bruin is, maar in het echt is het wit, zwart en legergroen! Waardoor de sjaal heel erg leuk bij mijn jas staat!
Lippenbalsem - Etos
Als laatst kocht ik de Babylips lippenbalsem van Maybeline. Ik had deze al eerder gekocht, maar ik had hem bij mijn tante laten vallen achter de kast en kon er toen niet meer bij... Daarom kocht ik een nieuwe! Ben je benieuwd wat ik van deze lippenbalsem vind, klik dan 

3 opmerkingen:

  1. dat vest is echt leuk! Leuke aankoopjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat tof dat je paardrijdt! Ik heb ook een paard, en met dat mooie weer zijn die buitenritten extra leuk. :))
    Gave dingen heb je trouwens gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!