Image Map

donderdag 29 mei 2014

Favorites || May!

Hi!

De maand mei is bijna weer voorbij en daarom heb ik weer mijn favorieten van deze maand voor jullie! In de maand mei heb ik leuke dingen gedaan! Ik had voorjaarsvakantie, ging een weekendje weg, kreeg een nieuwe telefoon, bestond mijn blog 1 jaar en had ik het erg druk met van alles! Ik had het deze maand druk met school, maar dat wordt nog drukker omdat de toetsweek eraan komt! Dit weekend ga ik een weekendje weg en kan ik nog even uitrusten, voordat ik heel veel moet gaan leren! Laten we nu maar eens gaan kijken naar mijn favorieten van deze maand!
 Slippers - Hema
Als eerst deze slippers. Deze kocht ik in de maand mei, je kunt ze in mijn laatste shoplog zien. Klik hier om de shoplog te bekijken. Met het mooie weer heb ik ze een paar keer aangehad. Ze zijn erg vrolijk en zitten lekker. Zeker een favoriet van deze maand!
 Nagellak - W7, kleur 20 barbie pink
Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn favoriete nagellakje aan jullie liet zien, maar deze maand was deze nagellak echt mijn favoriet. De kleur is erg fel roze, wat een super leuk zomers effect geeft. De kleur dekt goed en is makkelijk aan te brengen. Alles wat een goede nagellak nodig heeft!
 Lipbalm - Hema || Voetencrème - Action
Deze twee verzorgingsproducten waren deze maand mijn favoriet. De lipbalm is tegen de zon, ik heb namelijk al een paar keer mijn lippen verbrand, wat niet fijn is. Sinds ik deze lipbalm gebruik heb ik daar geen last meer van. De lipbalm is niet alleen tegen de zon, maar is ook erg verzorgend en ruikt lekker! De voetencrème kocht ik vorig weekend bij de Action. Ik had eigenlijk niks nodig bij de Action, maar voor de prijs van deze voetencrème wilde ik het wel een keer proberen. Ik heb hem nu bijna elke dag op mijn voeten gesmeerd en mijn voeten voelen heerlijk zacht. Ook de geur is heel lekker, vooral kruidig!
 Haarbandje - Onbekend
Dit haarbandje heb ik helemaal herontdekt! De haarbandjes zijn weer helemaal een trend en dat vind ik echt heel erg leuk! Omdat ik nooit zo goed wist hoe ik deze haarbandjes leuk kon combineren heb ik hier laatst een artikel over geschreven. In dat artikel liet ik drie outfits zien hoe je dit haarbandje leuk kon combineren. Nieuwsgierig? Klik dan hier.
Iphone - Apple || Hoesje - Miniinthebox
Mijn allergrootste favoriet van deze maand is mijn nieuwe Iphone! (Iphone 5s) Ik ben er super blij mee! Hij is zo snel, mooi en heel erg handig in gebruik! Vergeleken met mijn oude telefoon een hele grote vooruitgang. Gisteren kwamen mijn hoesjes van Miniinthebox binnen! Daarover komt binnenkort een artikel online!
Als laatste mijn zelfgemaakte croptop! Deze croptop was eerst een normaal t-shirt, maar daar heb ik heel erg gemakkelijk een leuke croptop van gemaakt! Sindsdien, heb ik hem al een paar keer gedragen. Vooral toen het heerlijk weer was! De croptop is makkelijk te combineren en zit fijn. Laatst heb ik hier ook een outfit mee gemaakt. Wil je die zien klik dan hier.

Dit waren mijn favorieten van de maand mei! Wat waren jouw favorieten van de maand mei?
Laat het me weten in een reactie!
Liefs, Maud

1 opmerking:

  1. Leuke aankopen, de nagellak kleur is heel mooi en toffe iPhone hoes.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!