Image Map

woensdag 4 maart 2015

Shoplog februari!

Hi!

Vandaag was een leuke dag! Met school moesten we twee bedrijven bezoeken naar keuze. Ik ging op bezoek bij een communicatie en reclame bureau en dat was zo gaaf! Ik weet nog niet goed wat ik wil worden, maar na dit bezoek aan dit bedrijf denk ik te weten welke richting ik op wil. Bij dit bedrijf zijn ze heel erg bezig met communicatie. Hoe kan je een bedrijf onder de aandacht brengen? Met zulke dingen houd je je bezig. Er zijn veel verschillende mogelijkheden wat het heel erg leuk maakt! Ik ben er helemaal blij van, eindelijk iets wat mij leuk lijkt! Maar goed, nu mijn beloofde shoplog! Zoals ik al eerder vertelde ben ik vorige week donderdag naar Almere geweest. Daar heb ik een lekker dagje geshopt! Ik heb best veel leuke dingen gescoord! Ben je benieuwd? Kijk gauw verder!

 Chelsea boots - Primark
Leuke lage laarsjes stonden al even op mijn verlanglijstje. Toen ik deze leuke chelsea boots tegenkwam bij de Primark kon ik ze niet laten liggen. Ze waren ook maar €10,- euro, dus dan is mijn keuze snel gemaakt. De kwaliteit is niet heel erg goed, maar ze zijn wel heel leuk! Uiteindelijk bleken ze bij de kassa ook nog eens voor de helft te zijn! Niet te geloven!
 Hoesjes - Beide van de Hema
Bij de Hema was er een graaibak, waarin allerlei artikelen met korting lagen. Ik zag het gele hoesje liggen en was meteen verkocht! Zo schattig en dat voor maar €2,- euro. Bij de kassa bleek dat alles uit die graaibak ook nog eens 1+1 gratis was! Daarom heb ik nu ook het gebloemde hoesje. Hoe leuk!
 Tas - H&M 
Ook deze tas stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Een mooie classy tas, die ik ook kan gebruiken voor school. Ik had nog een H&M tegoedbod, waardoor ik veel minder voor deze tas hoefde bij te betalen. Ik vind deze tas zo mooi! Hij is makkelijk in gebruik, er past veel in en hij past bij veel verschillende outfits. 
Jeans - Only
Deze jeans heb ik al eens eerder gehad. Mijn oude had ik al veel gedragen, zoveel dat hij op de knie was gescheurd. Omdat ik hem zo fijn vond heb ik hem weer gekocht. Hij was ook in de aanbieding, dus dat was mooi meegenomen. Hij zit erg lekker en staat mooi!
 Blouse - Only
Deze blouse kocht ik ook bij de Only en was ook in de aanbieding! Ja, ik ben misschien een beetje een koopjesjager. Het is gewoon super fijn om dingen voor minder geld te kopen en natuurlijk is het ook beter voor je portemonnee! Deze blouse vind ik echt heel gaaf! Hij is wat langer dan normale blouses en staat heel erg classy! Ook is het alvast leuk voor in het voorjaar.
 Top - Primark
Bij de Primark kocht ik veel dingen die ik kan dragen in het voorjaar of in de zomer. Deze rode top bijvoorbeeld, kan ik in het voorjaar dragen met een leuk colbert en in de zomer op een leuke short. Zo kun je dingen veel combineren. De top vond ik erg schattig door de kanten details. Ook vond ik het leuk om eens zo'n felle kleur uit te proberen!
 Blouse - Primark
Deze donkerblauwe blouse kocht ik ook bij de Primark. Hij heeft driekwart mouwen, wat perfect is voor in het voorjaar. Deze kleur blauw vind ik ook heel erg mooi. Op bijvoorbeeld mijn nieuwe Only broek zou die heel leuk staan. Het leuke van effen blouses is dat je er veel kanten mee op kunt. Je kunt het dragen onder een colbert of cardigan, maar ook zonder. Een handig en basic item dus! 
 Shirt - Primark
Op deze print was ik meteen verliefd! Ik weet niet hoe je zulke prints noemt, maar ik ben er gek op. Vooral in de kleuren wit en blauw vind ik het erg mooi. De top heeft een heel zacht stofje en opgerolde mouwtjes, wat een leuk en speels effect geeft. Deze top kan ik ook veel dragen in de zomer, maar ook in het voorjaar met bijvoorbeeld een colbert erover. Ook weer een handig item!
Lijstje - Action
Als allerlaatst dit lijstje. Ik kocht hem vorige week woensdag bij de Action! Ik vond hem zo leuk! Vooral omdat ik zoveel van reizen houd en je hartjes hebt van een wereldkaart. Ik had het eigenlijk helemaal niet nodig, maar soms mag je jezelf verwennen toch?!

Nu ik het zo bekijk heb ik best veel gekocht, maar nu kan ik wel weer even een tijdje vooruit! 
Wat vinden jullie van mijn nieuwe aankoopjes?
Liefs, Maud

3 opmerkingen:

  1. Hoii, die tas is super tof ! Hoe duur was die ? ��

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij was €25,-, maar door de tegoedbon die ik gebruikte was die voor mij minder duur. Het is een hele fijne en ruime tas. Echt een aanrader!

      Verwijderen
  2. hoi
    wat super gave aankopen.
    ik vind de laarsjes en jeans het mooiste.
    mvg debby

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!