Image Map

woensdag 27 januari 2016

My planning tools!

Hi!

De afgelopen twee dagen was ik thuis. Ik had de griep te pakken, net zoals meerdere mensen in ons landje! Twee dagen lag ik alleen maar in bed en op de bank, maar vandaag voelde ik me goed genoeg om naar school te gaan. Gelukkig had ik vandaag een erg kort dagje, omdat er allerlei lessen uitvielen. Helemaal niet erg, want dan kon ik rustig aan doen. Wel moest ik al gauw voor school aan de bak, want de tentamenweek komst steeds dichterbij... Nu de tentamenweek eraan komt ben ik ook weer druk met plannen. Ik plan altijd al heel veel, maar nu voor de tentamenweek doe ik dat veel meer. Ik heb verschillende manieren van plannen en omdat ik een grote planfreak ben, wil ik mijn planning tools graag met jullie delen. Ben je nieuwsgierig? Kijk dan gauw verder!

Agenda - Hema
Allereerst gebruik ik altijd mijn agenda. Ik houd echt van agenda's! Ik vind het fijn om papier in mijn handen te hebben en kan er echt van genieten om iets af te strepen als ik het af heb! Eigenlijk best wel erg, maar toch voelt het goed. Mijn agenda van dit jaar is heel fijn, omdat ik veel ruimte heb voor aantekeningen en huiswerk en hem zelf heb gepimpt.
Deskplanner - Hema
Wat ik verder echt altijd gebruik is mijn deskplanner. Deze plan ik vanaf elke zondag in voor de hele week. Ik schrijf op wat ik moet leren en of er nog bijzonderheden zijn. Ook hierop streep ik af wat ik heb gedaan. Op deze foto kun je zien dat ik nog niet al mijn leerwerk af had. Nu ik dit schrijf is het gelukkig allemaal af en kan ik zo rustig op de bank gaan zitten! (;
Post it blokje - Hema
Dit kleine post it blokje gebruik ik om alles in volgorde op te schrijven. Als ik veel huiswerk heb vind ik het ook nog fijn om de volgorde op te stellen van wat ik wanneer moet leren of maken. Zo weet ik precies wanneer ik wat moet doen en vergeet ik helemaal niets.
 To do blok - Hema
Dit to do blokje gebruik ik niet per se voor school, maar ook voor andere dingen die ik niet moet vergeten. Meestal gaat het over wanneer ik boeken naar de bibliotheek moet brengen of wanneer ik opdrachten in moet leveren voor school. Deze ligt altijd op mijn bureau en soms schrijf ik er wat op wat ik echt niet moet vergeten.
Sticky notes - Hema
Als allerlaatst gebruik ik deze sticky notes. Ik gebruik ze om tussen mijn samenvattingen te plakken of in mijn leerboeken. Zo kan ik makkelijk opzoeken waar ik ben gebleven!

Dit waren mijn planning tools. Je kunt wel zien dat ik fan ben van de Hema! (; 
Met deze post wil ik niet zeggen hoe plannen moet, dat zeker niet. Ik heb deze post alleen geschreven omdat ik gewoon erg van plannen houd en het leuk leek om dit met jullie te delen. 
Ik ben benieuwd naar jullie planning tools!?
Liefs, Maud

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!