Image Map

woensdag 17 augustus 2016

Personal update, een nieuwe stap!

Hi!

Het is weer eens tijd voor een personal update. De afgelopen maanden is er privé veel gebeurd en de aankomende tijd gaan er veel nieuwe dingen komen. Zoals je aan de titel kunt lezen ga ik een nieuwe stap maken samen met mijn ouders en zusjes. We gaan een nieuw avontuur aan, wat heel erg leuk is, maar ook best wel spannend! Zijn jullie al benieuwd? Lees dan gauw verder!

Al sinds oktober 2015 speelt er iets privé wat me heel erg bezig heeft gehouden. In oktober 2015 hebben mijn ouders, ik en mijn zusjes een boerderij bekeken die te koop stond, net buiten ons dorp. We waren razend enthousiast en besloten om ons mooie huis te koop te zetten, om daarna de boerderij te kopen. In het huis waar we nu wonen, woon ik al bijna 14 jaar. Het huis was in het begin echt heel erg ouderwets, maar door de jaren heen hebben mijn ouders het heel goed opgeknapt en is ons huis heel erg modern en mooi geworden. Toch besloten we om een nieuw avontuur op te zoeken, door ons huis te koop te zetten. Een boerderij is altijd al de droom geweest van mijn ouders en nu we Nikita alweer twee jaar hebben merken we dat een paard bij huis ook wel heel erg fijn zou zijn.
Ons huis heeft best wel even te koop gestaan, maar in juni 2016 was daar toch echt die ene koper voor ons huis. Vanaf dat moment ging het opeens heel erg snel. Alle processen werden in gang gezet en de contracten werden getekend. Op 5 augustus werd alles officieel getekend en werd ons huis verkocht en kochten mijn ouders de boerderij. Dit betekent dat ik dus ga verhuizen! Per 30 september krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis! De boerderij bestaat uit een huis, grote schuur en een heel groot erf! Genoeg plek voor Nikita en andere dieren! Het is best raar om te bedenken dat het nu allemaal echt gaat gebeuren, maar ook heel leuk en spannend! De boerderij ligt 3 km van het dorp af, wat betekent dat ik nu verder van school woon. Gelukkig heb ik mijn scooter, dus maakt het voor mij niet zoveel uit. Dit is ook een van de redenen dat ik niet op lang en ver op vakantie ben gegaan, we zijn namelijk heel erg druk met het inpakken van verhuisdozen! Alles moet worden opgeruimd, uitgezocht en ingepakt worden. Een hele klus!

Dit is een nieuwe stap voor mij, maar ook voor mijn ouders en zusjes. Een stap waar we veel zin in hebben! Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom het huis en natuurlijk mijn plannen voor mijn nieuwe kamer!

Liefs, Maud

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!