Image Map

zondag 10 november 2013

Kettingen stash!

HI!

Het is alweer het einde van het weekend.... Ik heb in mijn weekend veel geleerd, - ik heb veel toetsen aankomende week - gewinkeld, uitgerust en geblogd! Ik heb leuke ideeën voor volgende week. Ik wil iets leuks gaan doen alleen dat gaat wel wat tijd kosten! Misschien lukt het als ik weer wat minder moet leren!
Vandaag laat ik jullie mijn kettingen stash zien! Ik vind dat een ketting gewoon bij een geslaagde outfit hoort. Ik heb nu best al wat kettingen, sommige heb ik weinig om. Het liefst zou ik nog meer kettingen willen hebben. Vooral een statement ketting mist, alleen heb ik hierover al met sinterklaas gesproken!(; haha!

ketting 1 - Primark || ketting 2 - Hema || ketting 3 - Zeeman
Deze kettingen heb ik het meeste om. Meestal passen ze wel bij elke outfit! De zwarte ketting heb ik de laatste tijd het meest om, want in de zomer heb ik liever kleurrijke kettingen om. De uilenketting vind ik erg leuk! Het maakt een outfit net wat leuker. De klokketting geeft altijd een grappig detail.
                                  Ketting 1 - onbekend ||Ketting 2 - onbekend || Ketting 3 - Didi
Deze kettingen heb ik soms om. Dat komt doordat ze niet bij elke outfit passen. De hartjesketting heb ik ooit voor mijn verjaardag gekregen, hij geeft een outfit altijd een schattig detail. De ketting met de bal heb ik een keer van mijn nicht gekregen. Hij doet me altijd een beetje denken aan een kerstbal... De laatste ketting heb ik gekocht toen ik naar Nieuw-Zeeland ging als aandenken aan Nederland. In Nieuw-Zeeland had ik deze ketting elke dag om!
                                                            alle drie van de Zeeman
Deze kettingen heb ik vroeger veel gedragen. Nu draag ik ze niet zo vaak meer. Ze zijn ook een beetje versleten en sommige hangertjes zijn ervan af, maar wil ze niet weggooien! Ze komen vast wel een keer weer van pas! Misschien een leuke DIY?
                                                        kettingenset - Zeeman
Nu ik mijn kettingen zo bekijk zijn er best veel van de zeeman. Sommige mensen schamen zich als ze er iets kopen, maar meestal hebben ze er wel leuke accessoires. Ik kom er meestal alleen voor de accessoires, maar op zich hebben ze er leuke dingen. Zoals deze kettingenset. Ik draag deze kettingen meestal in de zomer, omdat ze zo'n leuk zomers kleurtje hebben. Ik vind deze set soms wel moeilijk te combineren.
               Ketting 1 - onbekend || Ketting 2 - markt in Italië || Ketting 3 - markt in Noorwegen
Achter sommige kettingen zit een verhaal. Zo ook deze! De laatste twee kocht ik op vakantie een paar jaar geleden. Vroeger droeg ik ze nog weleens, maar nu eigenlijk nooit. De eerste ketting kreeg ik op mijn achtste verjaardag! Ik was er heel erg trots op! Het was toen mijn lievelingscadeautje!
                                                       Allebei uit Nieuw-Zeeland
Deze kettingen kreeg ik van mijn familie uit Nieuw-Zeeland. Aan de eerste ketting hangt een Maori teken. De Maori's waren de eerste bewoners van Nieuw-Zeeland. Ik vind het zelf een mooi teken, alleen is het meestal moeilijk te combineren met een leuke outfit! In de hanger van de tweede ketting zit paua schelp. Dat is een schelp met een moois glinsterende binnenkant! Ik vind hem zelf erg mooi! Laatst poste ik een outfit met deze ketting, klik hier om de outfit te bekijken!

Wat vinden jullie van mijn kettingenstash?  
Liefs, Maud

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!