Image Map

maandag 6 januari 2014

Maud ABC


Hi!

Vandaag laat ik jullie wat persoonlijks zien. Ik doe een Maud ABC en dat betekent dat ik bij elke letter van het alfabet iets schrijf wat bij mij past! Ik heb er zin in! Veel plezier met lezen!

Accessoires. Ik hou echt héél erg van accessoires! Ze passen gewoon bij bijna elke outfit en maken de outfit meestal leuker en fleuriger! Ik heb al best veel accessoires, maar je kunt er nooit genoeg hebben!
Bloggen. Het kan ook niet anders! Het is eigenlijk m'n leukste hobby! Voordat ik m'n blog had verveelde ik me best veel, maar nu eigenlijk bijna nooit meer. Ik kan nu echt niet meer bedenken wat ik zonder mijn blog zou moeten!(:
Creatief. Ik ben best creatief. Voordat ik meestal een voorwerp weggooi bedenk ik eerst of ik er nog iets anders van kan maken. Zo heb ik al veel dingen opgepimpt en weer gebruikt!
Dramaqueen. Oké, nee ik ben geen dramaqueen, maar ik hou wel heel erg van toneel! Vorig jaar had ik drama als vak. Ik had daar altijd zin in. Nu heb ik muziek, maar ik vind drama toch nog steeds veel leuker! Het lijkt me echt héél leuk om ooit in een musical te spelen, maar ik wil later geen actrice worden!
Engels. Ja, engels vind ik echt een hele mooie taal! Ik wil het graag leren spreken, omdat ik dan met mijn familie in Nieuw-Zeeland kan praten. Ik kan nu al best goed overweg met de Engelse taal, maar ik wil het nog beter leren spreken!

Familie. Mijn familie is heel belangrijk voor me! Ik kan niet zonder mijn ouders, zusjes, opa en oma, tantes, ooms, nichten en neven! Het is altijd gezellig als we bij elkaar zijn en dat is zo leuk! Ik hou heel veel van ze!<3
G
Heupen. Ik ben geboren met een heupafwijking. Gelukkig ben ik hier aan geopereerd waardoor ik nu bijna alles kan doen! Ik ben heel dankbaar dat ik er goed vanaf ben gekomen!
I LOVE FASHION. Dit mag natuurlijk niet ontbreken op een fashionblog! Ik vind het geweldig om modetijdschriften door te bladeren en allerlei nieuwe trends te ontdekken!
Jeans. Skaterskirts zijn super leuk, maar er gaat niets boven een lekker zittende jeans! Ze zijn makkelijk te combineren en staan altijd leuk!
Kenmerken. Ik heb heel veel kenmerken van mijn ouders! M'n krullen, lichaamsbouw, karakterdelen en mond heb ik van mijn vader. M'n ogen, neus, karakterdelen en sproeten heb ik van mijn moeder! Op (bijna) alle kenmerken ben ik trots!(:
Lenzen. Ik draag bijna elke dag lenzen! Eigenlijk heb ik een bril, maar dat vind ik vreselijk! Ik kreeg mijn bril in groep 7. Tot de eerste klas heb ik m'n bril elke dag gedragen. Gelukkig ben ik nu overdag van m'n bril af, want 's avonds draag ik hem wel.

Maud. Dat kon niet missen! Gewoon mijn eigen naam!
Nieuw-Zeeland. Een jaar geleden ging ik naar Nieuw-Zeeland. Die reis zou ik nooit vergeten! Die reis was mijn droom en die is uitgekomen! Ik kan niet wachten om weer een keer te gaan!
Onhandig. Ja, ik ben een beetje onhandig! Ik snap echt NIKS van techniek! Gelukkig mijn vader wel! Ook ben ik soms op de meest onnodige momenten een beetje klunzig.....Ik zal je zeggen dit is niet leuk!): Haha
Paarden. Ik hou niet heel erg van dieren, maar van paarden wel héél erg veel! Tot mijn zevende hadden we zelf paarden, maar vanwege het vele werk moesten ze weg. Vanaf mijn achtste heb ik paard gereden. Toen ik naar de eerste klas ging ben ik gestopt met paardrijden, omdat het niet ging met school. Ik vind het eigenlijk nog steeds jammer, maar ja...
Q
Reizen. Ik ben dol op reizen! Ik vind het echt heel gaaf om nieuwe plekken te ontdekken! Het liefst wil ik na mijn studie één jaar op reis gaan!

Social media. Elke dag check ik wel een paar keer m'n Twitter, Instragram of Facebook. Ik vind het gewoon leuk om te zien wat mensen doen of denken. Van alle social media vind ik Instragram het leukst, omdat je door foto's echt een beeld krijgt bij het verhaal!
Timberlands. Ik ben echt heel blij met m'n Timberlands. Ik heb er lang over getwijfeld, maar ik heb er toto nu echt helemaal geen spijt van gehad! Ze lopen echt heerlijk!<3
Uniek. Iedereen is uniek! Dus wees jezelf!(:
Vriendinnen. Ik heb echt héle lieve, gezellige en leuke vriendinnen! Door hun is school toch nog leuk! We doen leuke dingen met elkaar. Ik hou heel veel van ze!<3
Wensen. Mijn wensen zijn om veel verder te komen met m'n blog, mensen te inspireren, heel veel reizen en gelukkig blijven!
X
Youtube. Yay, Youtube is gewoon super leuk! Ik kan gerust een hele dag alleen maar filmpjes bekijken!
Zuid-Afrika. yayayayay, in de zomervakantie ga ik voor drie weken naar Zuid-Afrika! Ik kijk er nu al naar uit!

Zo, nu weten jullie iets meer van mij! Het was nog best moeilijk om bij elke letter iets over mezelf te bedenken en op te schrijven. Gelukkig wist ik bij bijna alle letters wel iets! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Liefs, Maud

1 opmerking:

  1. Super leuk om wat meer over je te weten te komen! :) Zelf herken ik me ook in veel dingen!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!