Image Map

maandag 11 januari 2016

Cruising with my pennyboard!

Hi!

Dit weekend had ik het erg druk! Zoals ik zaterdag al schreef heb ik deze week best veel gewerkt en daardoor had ik niet veel tijd voor huiswerk, wat ik gisteren dus allemaal in één keer moest doen. Ik had zelf aangegeven dat ik meer kon werken afgelopen week, dus ja, dan moet je het er gewoon mee doen. Nu ben ik morgen wel vrij, want dan is mijn moeder jarig! Altijd leuk als de familie weer komt! Ook ben ik morgen eerder uit, omdat we 25 minuten rooster hebben in plaats van 50 minuten. Dat komt goed uit! Vandaag is een gewone maandag en bij een gewone maandag hoort een leuke outfit! Kijk gauw verder voor de foto's!

 Dit is de outfit! De outfit fotografeerde mijn zusje voor mij een tijdje terug. Ik was toen net naar de kapper geweest en die had mijn haar gestyled. Ze vroeg niet eens of ik het wilde, maar ik was zo nieuwsgierig dat ik er niets van zei. Zelf vond ik het wel een beetje raar. Ik heb altijd slag, krullen en een beetje pluishaar. Soms word ik er gek van, maar stijl haar is toch ook niet echt iets voor mij. Toch vond ik het wel leuk om voor een dag stijl haar te hebben!
In deze outfit draag ik een stoer jack, gecombineerd met een denim blouse en een zwarte jeans. De Adidas sneakers zijn van mijn zusje! Ze maken de outfit nog stoerder!
Jack - Bershka || Denim blouse, jeans - Only || Sneakers - Adidas || Pennyboard - Bol.com


Wat vinden jullie van deze outfit?
Liefs, Maud

6 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!