Image Map

zaterdag 17 mei 2014

One year of blogging!


Hi!

Vandaag 17 mei 2014 blog ik precies een jaar! Een jaar geleden had ik mijn eerste blog gepost! Het voelt best raar dat mijn eerste blog jaar zo snel is gegaan! Ik wil nog zoveel doen en ben nog lang niet klaar met bloggen. Ik vind het geweldig om jullie reacties te lezen en te zien dat mensen het leuk vinden om mijn blog te lezen. Ik vind bloggen zelf heel erg leuk om te doen en als andere mensen dan zeggen dat zij het leuk vinden om mijn blog te lezen vind ik soms nog een beetje onwerkelijk! In het begin had ik nooit gedacht of durven dromen dat het nu al zo goed gaat met mijn blog! Ik ben jullie daar heel erg dankbaar voor en ik hoop dat jullie mijn blog leuk blijven vinden en blijven volgen!

Mijn eerste post was een welkoms post. Ik vertelde wie ik was en wat ik leuk vond om te doen. Eigenlijk heel erg standaard. Mijn eerste layout was niet mooi en daar baalde ik zelf ook van, maar ik had geen idee hoe HTML codes werkten. Ik heb er zelfs een keer op mijn blog een post over gemaakt om te vragen of iemand mij kon uitleggen hoe HTML codes werkten. Ik weet nog steeds niet hoe ze werken, maar iemand anders was zo lief om voor mij een layout te maken. Nu ben ik heel erg blij met mijn layout! Ik krijg vaak vragen hoe ik mijn layout heb gemaakt, maar daar kan ik dus geen antwoord op geven....

In het begin wilde ik van alles wat doen. Een beetje beauty, een beetje fashion en een beetje lifestyle. De naam van mijn blog was eerst life of maud, maar dat veranderde ik al gauw in fashion of maud, omdat ik veel meer over fashion wist dan over beauty. Soms doe ik nog wel wat lifestyle dingetjes, maar voornamelijk fashion. Mijn eerste outfit op mijn blog was vreselijk! Ik had de foto's gemaakt met mijn telefoon, omdat ik nog geen camera had. Gelukkig, kon ik al gauw een camera gebruiken waarmee ik veel mooiere foto's kon maken!
Mijn eerste outfit op Fashion of Maud
Ik wil jullie erg bedanken voor dit jaar waarin jullie mijn blogs hebben gelezen en leuke reacties hebben achtergelaten. Ik hoop dat jullie mijn blogs blijven lezen en het leuk blijven vinden! 
Liefs, Maud

1 opmerking:

  1. Je hebt echt een superblog! Mag je trots op zijn! :) En leuk om te horen dat het goed gaat met je blog! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!