Image Map

zaterdag 15 november 2014

Blogs I like!

Weheartit.com
Hi!

Vandaag is het een echte herfstdag en dan vind ik het heerlijk om allerlei blogs te gaan lezen. Fashion, beauty, lifestyle het maakt niet uit! Alles vind ik leuk. Ik heb een aantal vaste blogs die ik veel lees en volg. Een paar bekende, zoals Beautygloss, Disfordazzle en Teske de Schepper. De meeste kennen ze wel, maar er zijn zoveel meer leuke blogs. Daarom heb ik heb ik voor jullie een paar van mijn lievelingsblogs op een rijtje gezet. Misschien ken je ze al, misschien niet. Neem zeker een kijkje op deze blogs!

Mijn eerste favoriet is de blog van Jennie. Jennie is een lifeblogger en schrijft over veel verschillende onderwerpen. De onderwerpen waar ze over schrijft zijn herkenbaar, leuk en opvallend. Ook vind ik haar levensstijl heel erg leuk en bijzonder, Ze deelt lekkere recepten en geeft handige tips. Ze heeft een leuke stijl, die mij aanspreekt.
Mijn tweede favoriet is de blog van Jiami. Misschien ken je haar al, ze is een groot opkomend talent en ze krijgt steeds meer bekendheid. Ze is ongeveer even oud als ik en ze houdt ook erg veel van fashion. Ze schrijft het meest over fashion, beauty en haar eigen leven. Ze schrijft op een leuke manier en geeft handige tips! Ook is haar lay-out echt heel erg gaaf! Het is zeker de moeite waard om even op haar blog te kijken.
Mijn derde favoriet is de blog van Emilia. Haar blog volg ik nog niet zo heel erg lang, maar toen ik haar ontdekte vond ik haar blog gelijk leuk. Ze schrijft veel over fashion, wat mij erg aanspreekt. Ze heeft een hele mooie en chique stijl, wat mij soms ook inspiratie geeft voor outfits. Haar outfitfoto's vind ik altijd erg mooi! Kijk gauw op haar blog voor leuke inspiratie!
Mijn laatste favoriet is de blog van Luna. Ik volg Luna al een hele tijd, vanaf dat ik begonnen ben met bloggen. Haar manier van schrijven spreekt mij heel erg aan. Elke keer als ik haar posts lees, voelt het alsof ze het verteld aan mij. Ook heeft ze een leuke fashion stijl en geeft ze mij altijd veel inspiratie. Neem gauw een kijkje op haar blog! 

Dit waren mijn favoriete blogs van de afgelopen tijd. 
Wat zijn jullie favoriete blogs?
Liefs, Maud

1 opmerking:

  1. Wat een leuk artikel en superlief dat je me hebt genoemd, dankjeweeell :D! Ik ken de andere blogs ook, hele leuke blogs!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!