Image Map

zaterdag 20 juni 2015

Mijn favoriete apps!

Hi!

Mijn telefoon, ik gebruik hem veel. Soms misschien iets teveel, moet ik eerlijk toegeven. Ik kan zo een kwartier kwijt zijn aan Instagram. Dat is echt veruit mijn meest favoriete app! Ik houd ervan om naar mooie foto's te kijken! Wat houdt mensen bezig en waarom? Dat vraag ik me vaak af en dat vind ik zo leuk aan Instagram. Wat bedoelen mensen hiermee. Best leuk om zelf eens uit te proberen. Wat wil iemand hiermee bereiken! Naast Instagram heb ik nog meer leuke apps op mijn Iphone 5s. Benieuwd wat voor leuke apps ik gebruik? Lees dan gauw verder!

Dit is zijn een paar standaard apps van de Iphone. Voor veel mensen denk ik wel bekend. Zelf gebruik ik veel van deze apps vaak. Gewoon van die standaard apps die altijd handig zijn!
Op deze pagina staan de apps die ik heb gedownload en die ik best vaak gebruik. De apps die ik minder gebruik heb ik in de mapjes bovenin gedaan. Youtube, Spotify en Skype spreken voor zich. Via Snapchat, Facebook, Twitter en Instangram houdt ik mensen op de hoogte van wat ik doe en wat er op mijn blog te vinden is. Wanneer je mij wilt volgen op een van deze social media kanalen klik dan op de widget in de sidebar, hier rechts. Op de apps Pinterest en Weheartit kijk ik voor inspiratie. De vakantiebieb app is ook heel leuk voor in de vakantie! Je kan daar een aantal leuke boeken downloaden die je dan kunt lezen. Bijvoorbeeld voor je tent, tijdens de vakantie!
Deze apps gebruik ik om mijn foto's te bewerken of om in collages te zetten. VSCO cam gebruik ik vaak om mijn foto's iets op te lichten. Dat vind ik altijd mooi! De andere apps gebruik ik niet heel vaak, maar ze zijn wel heel erg leuk!
 In dit mapje staan een paar fashion apps! Die apps kunnen natuurlijk niet ontbreken op een telefoon van een fashionblogger! (; Soms kijk ik even voor inspiratie of gewoon omdat ik er zin in heb! De Ilovefashionnews is altijd leuk. Er staan altijd leuke fashion nieuwtjes en inspiratie op!
Deze sportapps gebruik ik wanneer ik ga hardlopen. Al doe ik dat de laatste tijd niet zo vaak. Ik kan namelijk een beperkt aantal kilometer lopen, dat komt omdat ik een heupafwijking heb gehad. Toch vind ik het wel lekker om even te lopen, daarvoor gebruik ik de app van Nike. Een hele fijne app. Ook Seven is een leuke app voor een korte workout! Heerlijk!

Dit waren mijn favoriete apps!
Wat zijn jullie favoriete apps?
Liefs, Maud

1 opmerking:

  1. Wat leuk om je favoriete apps te zien. Mijn favoriete app is Instagram denk ik. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!