Image Map

donderdag 3 maart 2016

Lissabon 2016 deel 2!

Hi!

Het tweede deel van mijn citytrip naar Lissabon vertel ik jullie vandaag! Zondag was onze tweede volle dag in Lissabon. Hoe slecht het weer zaterdag was, hoe goed was het weer zondag. Zondag hadden we veel zon, soms wat wolken en veel wind. Zondag was een meer actieve dag dan zaterdag. Zondagochtend namen we de bus naar Kasteel São Jorge. Een groot kasteel van waaruit je de stad heel mooi kan zien. Dit kasteel moet je zeker zien als je in Lissabon bent. Het uitzicht is geweldig! 's Middags deden we een fietstocht. Met een gids gingen we over de Taag naar de overkant, het stadje Almade. Het was erg gaaf om door Lissabon en Almade te fietsen. Je ziet veel en bent actief bezig! Een goede combinatie. In de avond aten we bij een lekker restaurant vlakbij ons hotel. Het restaurant heette Guilty, een aanrader als je in Lissabon bent. Maandagochtend hadden we alleen nog de tijd in Lissasbon, want 's middags vlogen we alweer terug naar Nederland. Die ochtend liepen we naar de Taag, waar we een hele tijd aan het water hebben gezeten. Het was echt geweldig weer!
Al met al was het een geweldige citytrip naar Lissabon. Lissabon is een hele mooie stad, met veel historie en een gezellige sfeer! Een echte aanrader voor wanneer je op citytrip gaat! Voor nu de laatste vele foto's van Lissabon!

 Het mooie uitzicht over de stad vanuit kasteel São Jorge. 
 Het uitzicht vanuit Almade op Lissabon!
 Dit is Cristo Rei, een nagemaakt standbeeld van het Jezusbeeld uit Rio de Janeiro, maar dan in Almade. Heel erg groot en indrukwekkend!
 Touren door Lissabon en Almade op de fiets!
 Een heerlijk ontbijtje op de maandagochtend. Het tentje waar we ontbeten heette A padaria Portugesa. Dit ontbijt en lunch tentje kom je op meerdere plaatsen in Lissabon tegen. Ze hebben er heerlijke broodjes, gebak en jus d'orange. 

Dit waren de laatste foto's van mijn citytrip in Lissabon! 
Een geweldige citytrip in een geweldige stad! Ik heb ervan genoten!
Liefs, Maud

1 opmerking:

  1. Superleuk dat je naar Lissabon bent geweest, ik wil er ook graag een keer heen. Ik hou ook echt van citytrippen. :)) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!