Image Map

zaterdag 12 maart 2016

Shoplog maart 2016

Hi!

Eindelijk weekend na een verwarrende week. Deze week vielen veel lessen uit, waardoor ik alle tijd had. Op zich wel lekker zo na de vakantie! Maandag en dinsdag waren redelijk normale dagen, maar op de laatste drie schooldagen was ik al vroeg uit en begon ik laat. Dit weekend is ook heerlijk rustig. Vanmiddag heb ik met een vriendin afgesproken en vanavond ga ik naar andere vriendinnen om een filmpje te kijken. Gezellig! Morgen ga ik naar de verjaardag van mijn nichtje en doe ik verder niet zo veel. Echt weekend dus! Voor nu heb ik een shoplog voor jullie. Deze shoplog zou woensdag al online komen, maar door privéomstandigheden is dit niet gelukt. Daarom post ik hem vandaag! Kijk gauw verder!

Flared jeans - Primark || Top - Primark
In de voorjaarsvakantie ging ik samen met mijn moeder en zusjes een middagje shoppen in Almere. We mochten kleding uitzoeken voor in het voorjaar en in de zomer. De spring collecties liggen al in de winkels en ik kon goed slagen! Bij de Primark kon ik ook een aantal leuke dingen vinden en uiteindelijk nam ik deze twee items mee. Allereerst de flared jeans! De flared jeans is de nieuwe trend van dit seizoen! In alle winkels zijn ze verkrijgbaar. Zelf vind ik ze gaaf, maar ik het is wel een grote stap als je alleen maar skinny jeans gewend bent. Toch besloot ik het te proberen en daarom nam ik deze leuke flared jeans mee bij de Primark. De top kocht ik ook bij de Primark. De lace up detail is wederom ook een trend van dit seizoen en ik houd er enorm van! Het geeft je outfit net dat ene extra detail! En de kleur....Aaah!
Gestreepte top - H&M || Rode top - Bershka
Deze twee items zijn mijn laatste aankoopjes. De eerste top is een beetje in de seventies style waar ik op dit moment helemaal gek op ben! In mijn kast liggen al aardig wat items in deze style en ik kan er geen genoeg van krijgen. De colletjes, streepjes en kleuren! Wauw! Deze top vind ik heel erg leuk door de kleurencombinatie. Het is misschien lastig te zien, maar het is donkerblauw, rood en wit. Het colletje en de langere mouwtjes maken de top helemaal compleet. Mijn laatste top is heel erg simpel, maar wel heel erg leuk voor het voorjaar. De frisse kleur sprak mij heel erg aan! Echt een voorjaarskleur!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe items?
Liefs, Maud

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!