Image Map

zaterdag 27 augustus 2016

Inspiration outfits!

Hi!

Wat is het toch heerlijk weer! Ik heb er echt van genoten! Na een hele zomer in het Nederlandse te hebben doorgebracht was ik wel toe aan warmer weer! Afgelopen donderdag heb ik heerlijk in de zon gelegen. Niet te lang, want dan was het weer te warm. Tja, het is ook nooit goed! ;) Gisteren ging ik samen met mijn zusje en moeder shoppen. We hebben een aantal dingen gekocht voor in ons nieuwe huis! De tijd gaat nu toch wel heel snel, over een maand gaan we al verhuizen! Spannend!
Voor nu heb ik voor jullie twee inspiratie outfits samengesteld, waarin ik verschillende fashion trends heb verwerkt. Benieuwd naar deze trends? Lees dan gauw verder

Ondanks het warme weer, wil ik jullie toch meer vertellen over de trends voor de herfst. Laatst keek ik rond op de website van Esprit en kwam ik echt heel veel leuke items tegen voor in de herfst. Alle items in deze inspiration outfits zijn van Esprit. In de eerste outfit heb ik een denim dress gecombineerd met een paar mooie sandaaltjes. De denim dress zie je veel aankomend seizoen. Je kunt ze in heel veel verschillende stijlen combineren. Deze outfit is vooral casual, maar door de schoenen te vervangen voor bijvoorbeeld Nikes en de tas voor een leren rugzak krijg je al snel een sportieve outfit!
De tweede outfit is meer chic. De lichtroze curdory skirt vind ik echt heel erg mooi! De corduroy stof zie je veel en ik snap waarom! De stof is heel erg mooi en zacht! De lichtroze pastelkleur en de bordeauxrode kleur van het jack zijn echte herfstkleuren en zul je veel zien in de herfst! De skirt en het jack zijn kleurrijk en daarom heb ik ervoor gekozen om verder een paar simpele accessoires toe te voegen!

Dit waren de twee inspiratie outfits die ik heb samengesteld!
Welke outfit vinden jullie het leukst?
Liefs, Maud

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!